Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεύγει από την Liverpool ο Clyne

Φεύγει από την Liverpool ο Clyne

Τέλος εποχής για τον Nathaniel Clyne. Ο Άγγλος αμυντικός αποχωρεί από την Liverpool μετά από πέντε χρόνια, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 του μηνός και δεν θα ανανεωθεί.

Μάλιστα, δεν θα υπογράψει την mini επέκταση για να μείνει στην ομάδα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όπως έκανε ο Adam Lallana.

Συνολικά αγωνίστηκε 103 με την Famous Red Shirt σκοράροντας δύο τέρματα. Στην πρώτη του σεζόν (2015-16) έπαιξε συνολικά σε 52 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στον τελικό του League Cup και του Europa League.

Δυστυχώς όμως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του του επέτρεψαν να καταγράψει μόλις 10 συμμετοχές τις τελευταίες τρεις σεζόν με την ομάδα, ενώ δόθηκε δανεικός στην Bournemouth στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Ο έμπειρος back αποτέλεσε μια πολύ αξιόπιστη επιλογή και ήταν ένας εκ των αγαπημένων παικτών του Jürgen Klopp κατά τις σεζόν 15-16 και 16-17.

Είχε υπογράψει στην Liverpool το καλοκαίρι του 2015 από την Southampton.

Άπαντες στο liverpool.gr εύχονται τα καλύτερα στον Clyne.

Οι Reds επίσης επιβεβαίωσαν πως από την ομάδα θα αποχωρήσουν και οι Dan Atherton, Isaac Christie-Davies, Shamal George, Kai McKenzie-Lyle, Jack Walls, Alex Turner και Abel Rodrigues, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν.

Τέλος από την Liverpool ο Nathaniel Clyne.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com