Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστικά στο Etihad το Manchester City – Liverpool!

Οριστικά στο Etihad το Manchester City – Liverpool!

Ο Fabinho σουτάρει και διαμορφώνει το 1-0 για την Liverpool μόλις στο έκτο λεπτό στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Manchester City.

Ο μεγάλος αγώνας της επόμενης Πέμπτης ανάμεσα σε Liverpool και Manchester City θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Etihad Stadium και δεν θα χρειαστεί να αλλάξει έδρα, όπως αποφασίστηκε σήμερα το μεσημέρι.

Υπήρχαν φόβοι από την αστυνομία για συγκέντρωση κόσμου έξω από το γήπεδο και γι’ αυτό υπήρχε η πρόταση να γίνει η αναμέτρηση σε ουδέτερη έδρα, αλλά δεν έχει υπάρχει κανένα τέτοιο φαινόμενο μέχρι στιγμής και η επιτροπή ασφαλείας των Cityzens έδωσε το σχετικό ΟΚ προκειμένου να διεξαχθεί το ματς στο Etihad Stadium.

Οι Reds στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Pep Guardiola μπορούν να γίνουν και μαθηματικά πρωταθλητές με νίκη ή ισοπαλία, αν αυτό βέβαια δεν συμβεί απόψε με νίκη ή ισοπαλία της Chelsea κόντρα στην Manchester City.

Ο αγώνας των Reds με τους Cityzens θα ξεκινήσει την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 22:15 ώρα Ελλάδος στο κεκλεισμένων των θυρών Etihad με διαιτητή τον Anthony Taylor.

Κανονικά στο Etihad ο αγώνας με την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com