Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για Thiago γράφουν οι Γερμανοί

Για Thiago γράφουν οι Γερμανοί

Το όνομα της Liverpool φαίνεται πως έχει μεγάλη πέραση στην Γερμανία, αφού η Bild και τα υπόλοιπα Γερμανικά μέσα το χρησιμοποιούν ξανά σήμερα και συγκεκριμένα εμπλέκουν τους Reds με τον Thiago Alcantara της Bayern Munich, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές της Bundesliga.

Ο Ισπανός μέσος φαινόταν έτοιμος να ανανεώσει με την Bayern Munich, έχοντας συμφωνήσει μάλιστα για νέο συμβόλαιο από τον περασμένο μήνα, αλλά όταν ήρθε η ώρα να υπογράψει δεν το έκανε και δεν μπόρεσε να εξηγήσει το γιατί, με την ομάδα του να πιστεύει πλέον πως θέλει να αποχωρήσει, σύμφωνα με τον Christian Falk.

Στην Bayern Munich, σύμφωνα με την ίδια πηγή, κυκλοφορεί η φήμη πως ο Thiago θέλει να ενταχθεί στο ρόστερ των Πρωταθλητών Κόσμου, αποχωρώντας από την Γερμανία.

Είναι μια ακόμη φήμη με Γερμανική προέλευση, η οποία είναι εξαιρετικά πιθανό να μην ευσταθεί. Εξάλλου, ο Klopp δήλωσε την Κυριακή πως δεν είναι η καλύτερη χρονική περίοδος για τις μεταγραφικές κινήσεις και θα πρέπει οι ομάδες να περιμένουν. Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να χρησιμοποιεί το όνομα της Liverpool η πλευρά του παίκτη, για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Ο Thiago στην περσινή ισοπαλία του Anfield για το Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com