Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Να φέρουμε χαρά στους οπαδούς μας»

Virgil: «Να φέρουμε χαρά στους οπαδούς μας»

Η Liverpool αύριο το βράδυ υποδέχεται στο Anfield την Crystal Palace και στο match programme της αναμέτρησης φιλοξενείται συνέντευξη του Virgil van Dijk, ο οποίος στάθηκε στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός αναλυτικά είπε:

“ Θα είναι πολύ περίεργο που δεν θα είναι εκεί οι οπαδοί μας, ειδικότερα γιατί είναι σημαντικοί για εμάς. Αλλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας, όπως και πολλοί άλλοι αυτή την περίοδο. ”

“ Οι οπαδοί μας δεν έχουν εξαφανιστεί, απλά θα βρίσκονται άλλου. Ξέρουμε πως θα έχουμε εκατομμύρια να μας βλέπουν από τα σπίτια τους και εμείς θα πρέπει να αγωνιστούμε με υπευθυνότητα προς εκείνους και προς εμάς. ”

“ Όλος ο κόσμος έπρεπε να κάνει θυσίες τους τελευταίους τρεις μήνες και δυστυχώς λόγω της κατάστασης που επικρατεί τώρα θα πρέπει να παίξουμε με τους οπαδούς μας να υποστηρίζουν από το σπίτι. Έχουμε όμως μια αρκετά δυνατή σχέση μαζί τους, για να γνωρίζουμε ότι θα είναι μαζί μας σε κάθε επαφή της μπάλας, σε κάθε κεφαλιά, πάσα, απόκρουση και σε κάθε σουτ. ” Τόνισε ο Virgil van Dijk.

“ Οι οπαδοί της Liverpool δεν χάθηκαν, απλά θα πρέπει να δουν τον αγώνα από το σπίτι. Θεωρώ πως μπορούν να γίνουν καλά τα πράγματα, αν δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. ”

“ Οι οπαδοί ξέρουν πως νιώθουμε την υποστήριξη τους. Ελπίζω να μπορούμε να τους φέρουμε λίγη χαρά με αυτά που θα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα είναι το κίνητρο μας. ”

Το Anfield θα μείνει άδειο αύριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com