Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψαν με λευκή ισοπαλία και τραυματισμούς οι Reds

Επέστρεψαν με λευκή ισοπαλία και τραυματισμούς οι Reds

Στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις μήνες επέστρεψε η Liverpool, αλλά όχι και στις νίκες. Οι Reds έμειναν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο 0-0 με την Everton στο Goodison Park, έφεραν για δεύτερη φορά ισοπαλία φέτος και έχασαν με τραυματισμούς τους Milner και Matip.

Το Merseyside Derby δεν είχε το καλύτερο ρυθμό, όπως ήταν αναμενόμενο και η Everton είχε την καλύτερη στιγμή με το δοκάρι του Davies.
Α’ Ημίχρονο: Χωρίς τους Salah και Robertson που είχαν ενοχλήσεις και με τους Joe Gomez και Wijnaldum να μένουν στον πάγκο ξεκίνησαν οι Reds στο Goodison Park. Οι Joel Matip και Naby Keita πήραν φανέλα βασικού. Η πρώτη φάση της αναμέτρησης άνηκε στην Everton με τον Richarlison να επιχειρεί ένα σουτ από πλάγια θέση, το οποίο απομακρύνθηκε μετά από επέμβαση του Alisson. Οι Reds απάντησαν στο 10′ με ένα σουτ του Minamino που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Pickford. Έπρεπε να φτάσουμε στο 33′ για να απειλήσει ξανά η Liverpool με ένα σουτ του Firmino, το οποίο όμως έφυγε και αυτό άουτ, ενώ το φάουλ του Trent Alexander-Arnold στο 40′ κατέληξε στην αγκαλιά του Pickford. Το ημίχρονο για τους Reds ολοκληρώθηκε με μια αναγκαστική αλλαγή αφού ο James Milner αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Joe Gomez.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος για τους πρωτοπόρους της Premier League, αφού ο Alex Oxlade-Chamberlain αντικατέστησε τον Minamino. Με τον Naby Keita επέστρεψαν στις καλές στιγμές οι Reds στο 51′, αλλά το σουτ του μέσου δεν βρήκε εστία. Στο 60′ ήταν η σειρά της Everton να γίνει απειλητική με τον Richarlison, αλλά ούτε εκείνος κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία του Alisson και πέντε λεπτά αργότερα ο Jürgen Klopp προχώρησε σε δύο αλλαγές με τους Origi και Wijnaldum να αντικαθιστούν τους Firmino και Keita. Ούτε πέντε λεπτά δεν πέρασαν και η Liverpool υποχρεώθηκε σε μια ακόμη αλλαγή με τον Joel Matip να μην μπορεί να συνεχίσει λόγω θλάσης και τον Dejan Lovren να περνάει εντός. Το δίλεπτο 80-82 άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι και έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες, για να ανοίξουν το σπορ. Ο Davies σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Alisson, η κεφαλιά του Calvert-Lewin έφυγε άουτ και ο Βραζιλιάνος keeper των Reds σταμάτησε το σουτ του Richarlison, που προηγουμένως είχε αδειάσει τον Lovren. Η τελευταία ευκαιρία του Derby άνηκε στους Reds με το φάουλ του Fabinho να απομακρύνεται σε κόρνερ από τον Pickford.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Crystal Palace στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Everton: Pickford, Coleman, Holgate, Keane, Digne, Gordon (Sigurdsson 60′), Gomes, Davies, Iwobi (Bernard 88′), Richarlison, Calvert-Lewin (Kean 90+3′)

Έμειναν στον πάγκο: Virginia, Stekelenburg, Braithwaite, Baines, Martina, Baningime

Liverpool: Alisson,  Alexander-Arnold, Matip (Lovren 73′), Van Dijk, Milner (Gomez 42′), Fabinho Henderson, Keita (Wijnaldum 65′), Minamino (Oxlade-Chamberlain 46′), Mane, Firmino (Origi 65′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Williams, Elliott, Salah

Στα θετικά η παρουσία του Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com