Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ανησυχούσα για τους ανθρώπους που πέθαιναν και όχι για τον τίτλο»

Klopp: «Ανησυχούσα για τους ανθρώπους που πέθαιναν και όχι για τον τίτλο»

Δηλώσεις στην Mirror παραχώρησε ο Jürgen Klopp λίγες ώρες πριν την επιστροφή των Reds στην αγωνιστική δράση και αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς του Boris Johnson και της Αγγλικής Κυβέρνησης.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν ανησυχούσε μήπως φοβήθηκε για τυχόν ακύρωση της σεζόν και μη στέψη των Reds:

“ Δεν ανησύχησα ούτε για ένα δευτερόλεπτο μήπως η Κυβέρνηση μας στερήσει τον τίτλο γιατί ανησυχούσα για τον αριθμό των ανθρώπων που έχαναν την ζωή τους και με ανησυχεί ακόμα αυτό. ”

“ Δεν ψήφισα αυτή την Κυβέρνηση. Αυτή η Κυβέρνηση ήταν επιλογή άλλων ανθρώπων και το πρόβλημα ήταν πως μάθαινα τα νέα από την Αγγλία και τα νέα από την Γερμανία. ”

“ Αν οι εξωγήινοι έβλεπαν και τους δύο μας (Αγγλία και Γερμανία) από ψηλά θα πίστευαν πως έχουμε έρθει από δύο διαφορετικούς πλανήτες. ” Είπε ο Klopp.

“ Από προσωπική οπτική γωνιά, δεν καταλαβαίνω γιατί ξεκινήσαμε να φοράμε μάσκες σε κλειστούς χώρους από τις 15 Ιουνίου όταν άλλες χώρες το κάνουν εδώ και πέντε ή έξι εβδομάδες. ”

“ Μπορείς να διαφωνήσεις στο αν έχει νόημα να τις φοράμε, αλλά χώρες που άρχισαν να φορούν μάσκες νωρίτερα έχουν μικρότερα νούμερα θανάτων από την Αγγλία. Αυτή είναι η αλήθεια. ”

“ Όταν βλέπω τα νούμερα στην Αγγλία και στην Γερμανία, σκέφτομαι. Τα πράγματα δεν είναι τέλεια στην Γερμανία, ο κόσμος ήταν άρρωστος αλλά όσο αφορά την συνθήκες διαβίωσης, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. ”

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει πολλά πράγματα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com