Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Rangnick αποκαλύπτει πως πείθει ο Klopp τους παίκτες να έρθουν στη Liverpool

Ο Rangnick αποκαλύπτει πως πείθει ο Klopp τους παίκτες να έρθουν στη Liverpool

Η μέθοδος του Jurgen Klopp να πείσει παίκτες να υπογράψουν για την Liverpool περιγράφηκε από τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Red Bull, Ralf Rangnick.

Υπό την καθοδήγηση του Klopp, οι Reds έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που έχει γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του τίτλου της Premier League.

Ενώ η ομάδα μεταγραφών, με επικεφαλής τον αθλητικό διευθυντή Michael Edwards, βοηθά στον κατάλογο στόχων και πραγματοποιεί διαπραγματεύσεις, συνήθως αφήνεται στο Klopp να εξηγήσει το όραμα της Liverpool στον παίκτη.

Και ο Rangnick, ο οποίος ήταν προπονητής της RB Leipzig και αθλητικός διευθυντής πριν αναλάβει τον τρέχοντα ρόλο του, αποκάλυψε πώς η γοητεία του Γερμανού βοήθησε να φέρει τον Naby Keita και τον Sadio Mane στο Anfield.

«Υπάρχουν προπονητές που εστιάζουν στο πώς μπορούν να κερδίσουν το επόμενο παιχνίδι και μετά το επόμενο παιχνίδι», είπε.

«Επικεντρώνονται πλήρως στους παίκτες με τους οποίους πρέπει να δουλέψουν και βασίζονται στους αθλητικούς διευθυντές τους, ή σε άλλους, για να υπογράψουν παίκτες. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά για τον Jurgen.

«Αν ο Jurgen θέλει έναν παίκτη όπως ο Naby Keïta ή ο Sadio Mane τότε, υπό κανονικές συνθήκες, αυτοί οι παίκτες έχουν τραβήξει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

«Αυτό που κάνει ο Jurgen είναι να καλέσει τους ίδιους τους παίκτες. Εάν είναι δυνατόν, συναντά τους ίδιους τους παίκτες και τους πειθει γιατί το επόμενο καλύτερο βήμα για αυτούς είναι η μεταγραφή στη Liverpool.»

Ο Rangnick, μιλώντας στους Times, πρόσθεσε: «Αν συγκρίνετε την παρούσα ομάδα της Liverpool με αυτήν που κληρονόμησε, υπάρχει μια τεράστια διαφορά στην αξία, στη συμπεριφορά, στη νοοτροπία, στο ρυθμό, στη φυσικότητα.

«Και αυτό μας επαναφέρει στο γεγονός ότι ο Jurgen γνωρίζει ενστικτωδώς τον τύπο των παικτών που χρειάζεται για το τρόπο που θέλει το ποδόσφαιρό του.»

Οι Reds αγόρασαν τον Naby Keita από την RB Leipzig.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com