Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Jurgen κάνε τα μαγικά σου και φέρε τον Leroy Sane!»

«Jurgen κάνε τα μαγικά σου και φέρε τον Leroy Sane!»

Πολλές αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά τη δημόσια παραδοχή του Pep Guardiola ότι ο Leroy Sane έχει απορρίψει επανειλημμένα προτάσεις ανανέωσης της Manchester City.

Στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του παιχνιδιού των Πολιτών με τη Burnley, ο Καταλανός δήλωσε ότι ο winger του έχει αρνηθεί τρεις προτάσεις ανανέωσης συμβολαίου, καθώς θέλει να πάει σε άλλη ομάδα (η οποία πιθανότατα είναι η Bayern, για να είμαστε ειλικρινείς).

Όπως καταλάβατε ήδη, κάποιες από αυτές τις αντιδράσεις προήλθαν από οπαδούς της Liverpool, οι οποίοι εκδήλωσαν την επιθυμία να δουν τον εξαιρετικό αυτό παίκτη στα κόκκινα (όχι της Bayern!).

Ας δούμε τα πλέον χαρακτηριστικά σχόλια πού ειπώθηκαν:

  • «Αυτό είναι σχεδόν σαν να υπογράφει σε εμάς ένας top παίκτης. Η City έχει δείξει πολύ πιο αδύναμη χωρίς αυτόν, και η φόρμα του Sterling έχει επηρεαστεί εξαιρετικά αρνητικά χωρίς τον ανταγωνισμό.»
  • «Jurgen, κάνε αυτό πού ξέρεις!»
  • «Είναι παίκτης ποιότητας και αξίζει λεπτά συμμετοχής σε αγώνες. Μην του καταλογίζετε ευθύνες, έκανε καλή επιλογή για τον εαυτό του, για να είμαστε δίκαιοι.»
  • «Θέλει να κερδίσει τρόπαια, δεν εκπλήσσομαι, για να είμαι ειλικρινής.»
  • «Θα μου άρεσε πολύ να δω τον Leroy Sane στη Liverpool, ένας winger της αριστερής πλευράς πού αγωνίζεται με ‘ευθύ’ τρόπο είναι ακριβώς αυτό πού χρειαζόμαστε.»
  • Είναι μόνο 24 (ετών), οπότε πρέπει να αξίζει να ποντάρουμε.»
O Jurgen Klopp με τον Leroy Sane στο Community Shield.
O Jurgen Klopp με τον Leroy Sane στο Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com