Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε τη Liverpool»

Ancelotti: «Πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε τη Liverpool»

Τη δική του συνέντευξη τύπου ενόψει του ντέρμπι παραχώρησε ο Carlo Ancelotti, και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα σημεία πού αφορούσαν τη Liverpool.

Σε ο, τι αφορά στην ομάδα μας και το επερχόμενο παιχνίδι του Goodison Park, ο εξαιρετικά επιτυχημένος προπονητής ουσιαστικά ανέφερε ότι η Everton πρέπει να κάνει υπέρβαση προκειμένου να φύγει με το τρίποντο από το γήπεδό της.

Πάμε να δούμε τα λόγια του:

«Ξέρω πως βλέπουν αυτό το παιχνίδι οι οπαδοί της Everton και τι θέλουν να δουν από την ομάδα μου. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε.»

«Πρέπει να παίξουμε ένα τέλειο παιχνίδι, δείχνοντας χαρακτήρα, θυσία και προσωπικότητα.»

«Για να κερδίσεις τη Liverpool, σίγουρα πρέπει να κάνεις περισσότερα από το να παίξεις στο 100%.»

«Πρέπει να εκλάβουμε αυτό το παιχνίδι ως μία εξαιρετική ευκαιρία. Θα είναι δύσκολο φυσικά, γιατί η Liverpool είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε.»

Στη συνέχεια επεκτάθηκε ως εξής:

«Ο στόχος μας δεν είναι ο στόχος της Liverpool (απάντησε αρχικά, ερωτώμενος για το αν έχει αλλάξει καθόλου ο τρόπος προσέγγισης της Everton για το παιχνίδι, τώρα πού δεν υπάρχει το κίνητρο της αποτροπής της εξασφάλισης του τίτλου στο Goodison για τους Reds). O στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να κατακτήσουμε μία καλή βαθμολογική θέση, (και) αν είναι δυνατό να προκριθούμε στο επόμενο Europa League.»

«Δεν έχουμε εστιάσει και τόσο στο τι θα κάνει η Liverpool στο μέλλον. Φυσικά, θα κατακτήσουν τον τίτλο. Δε θα τον κερδίσουν στο γήπεδό μας, όμως αυτό δεν έχει σημασία.»

O Carlo Ancelotti στο Anfield, στο παιχνίδι του FA Cup τον περασμένο Γενάρη.
O Carlo Ancelotti στο Anfield, στο παιχνίδι του FA Cup τον περασμένο Γενάρη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com