Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Klopp για Everton, Minamino και τους φόβους ακύρωσης της σεζόν

O Klopp για Everton, Minamino και τους φόβους ακύρωσης της σεζόν

Αυτό ήταν το τρίτο μέρος της συνέντευξης τύπου του Klopp.

Last but not least, ο Jurgen Klopp μίλησε και για την αυριανή αντίπαλο της Liverpool, και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας.

Αναφέρθηκε στο πώς περιμένει την Everton στο αυριανό ντέρμπι, το αν ένιωσε τον κίνδυνο οριστικής ακύρωσης του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια στέρησης του τίτλου από τους Reds, τον κορωνοϊό, το lockdown και τον Takumi Minamino.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

– Για το κατά πόσο πιστεύει ότι οι Toffees θα κατέβουν με ισχυρό κίνητρο στο ντέρμπι:

«Η Everton θα έχει ισχυρό κίνητρο. Το να ξεκινήσεις μία κανονική σεζόν με ένα ντέρμπι θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όμως τώρα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους.»

«Περιμένω να δω την Everton σε πολύ καλή κατάσταση. Θα είναι δύσκολο, όμως έτσι πρέπει, γιατί αυτή είναι η Premier League. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματά τους (πιθανόν εννοεί ‘τα δικά μας’), και να τους δημιουργήσουμε καινούρια.»

  • Για το lockdown και τον κορωνοϊό:

«Κοιτάξτε, αν είσαι ανόητος, θα έρθεις εδώ και θα πεις ότι τα πράγματα ήταν καλύτερα πριν, όμως τα πράγματα είναι συναρπαστικά και περιπετειώδη και έτσι. Ποτέ δε σκέφτηκα ότι θα είχαμε γυμναστήριο σε μία σκηνή ξανά, όμως αυτά πού έκανε και ο Andreas Kornmayer και η Mona Nemmer κατά τη διάρκεια του lockdown είναι απίστευτα. Έτσι έχουν τα πράγματα. Δε μπορούμε να βγούμε έξω.»

«Για μας θα ήταν πολύ σοβαρό πρόβλημα αν ένα από τα αγόρια μας μολυνόταν (από τον ιό), οπότε έπρεπε να τους κρατήσουμε σε καλή κατάσταση. Τα αγόρια μας το αξιοποίησαν αυτό, χωρίς να το θεωρήσουν δεδομένο. Όμως δεν εκπλήσσομαι. Ξέρω πόσο ευλογημένος είμαι με αυτό το γκρουπ παικτών.»

  • Για τις 5 αλλαγές πού θα δικαιούται να κάνει από εδώ και πέρα στο υπόλοιπο της σεζόν:

«Είναι απαραίτητο, (και) είμαι πολύ χαρούμενος πού λίγο-πολύ όλοι συμφώνησαν σε αυτό. Άκουσα ότι ίσως στην αρχή οι τελευταίες βαθμολογικά ομάδες το θεώρησαν πλεονέκτημα. Δεν το είδα ούτε για ένα δευτερόλεπτο έτσι. Οι παίκτες είναι το θέμα.»

  • Για το αν φοβήθηκε ότι η σεζόν θα ακυρωθεί χωρίς να ληφθεί υπόψη η βαθμολογία:

«Στην αρχή δεν το σκεφτόμουν καθόλου, γιατί αυτό πού συνέβαινε με τον ιό ήταν πιο σημαντικό. Μετά, όταν ο κόσμος άρχισε να μιλάει για την πιθανή ακύρωση του πρωταθλήματος, άρχισα να ανησυχώ, και ένιωσα ανακούφιση όταν τελικά αποφασίστηκε ότι θα ξαναπαίξουμε. Το προτιμούσα και από το να μείνει η βαθμολογία ως έχει, και από το να διαμορφωθεί βάσει των πόντων της κάθε ομάδας ανά παιχνίδι.»

  • Για το αν ο Takumi Minamino επωφελήθηκε από την όλη κατάσταση και πλέον έχει προσαρμοστεί στην ομάδα, o Klopp είπε:

«Όταν έρχονται καινούριοι παίκτες στην ομάδα, δεν τους κρίνουμε τους πρώτους μήνες. Ξέρω ότι ο κόσμος το κάνει. Όσο περισσότερο χρόνο έχεις, τόσο το καλύτερο. Είχαμε 4 βδομάδες -η μεγαλύτερη pre-season στην ιστορία της LFC!-, και αυτό βοήθησε. Βοήθησε όλα τα νέα παιδιά, τον Neco, τον Curtis, τον Harvey. Είναι ωραίο να τους βλέπεις.»

«Ο Taki δείχνει 100% διαφορετικός αυτή τη στιγμή, από τότε πού προσπαθούσε να ευχαριστήσει τους πάντες μιλώντας μία γλώσσα με την οποία δε νιώθει άνετα. Οπότε τώρα είναι πολύ πολύ πιο προσαρμοσμένος. Αυτό είναι καλό.»

Jurgen Klopp και Takumi Minamino στο Molineux της Wolves.
Jurgen Klopp και Takumi Minamino στο Molineux της Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com