Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον Werner και την κατάσταση των Robertson και Salah

Ο Klopp για τον Werner και την κατάσταση των Robertson και Salah

Άλλη μία ερώτηση πού έγινε στον Jurgen Klopp, όπως αναμενόταν, αφορούσε στο άδοξο τέλος της πιθανής μεταγραφής του Timo Werner στη Liverpool.

Πάμε να δούμε την απάντηση του προπονητή της ομάδας μας:

«Δε συζητάμε για δυνητικές (potential) μεταγραφές, γιατί θα έπρεπε να συζητήσουμε για έναν παίκτη πού ανήκει πλέον στην Chelsea; Δεν έχω τίποτα να πω. Ο Timo Werner είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχει ανακοινωθεί από την Chelsea για την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι όλο.»

  • Για την κατάσταση των προφυλαγμένων από το φιλικό με τη Blackburn Andy Robertson και Mo Salah, αλλά και για τον Alisson, ο οποίος δεν έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια πριν την αναστολή λειτουργίας των διοργανώσεων, είπε:

«Όλοι δείχνουν εντάξει. Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιόδου προπονήσεων υπήρξαν ορισμένα προβλήματα, όμως είναι φυσιολογικό. Κανείς τους δεν έχει τεθεί εκτός για την Κυριακή, μπορώ να πω.»

Για την κατάσταση των παικτών της ομάδας:

«Όλα έχουν να κάνουν με το τώρα και με το momentum πού έχουμε. Έχουμε διασφαλίσει ότι είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τα αγόρια έκαναν τα τεστ όταν έφτασαν, όμως έπρεπε να κάνουν πολλά για να συνηθίσουν ξανά το ποδόσφαιρο. Είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά μάλλον όχι στο 100%.»

Αυτό ήταν το τρίτο μέρος της συνέντευξης τύπου του Klopp.
Αυτό ήταν το τρίτο μέρος της συνέντευξης τύπου του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com