Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Ξεχωριστή στιγμή η επιστροφή μας στην Premier League»

Matip: «Ξεχωριστή στιγμή η επιστροφή μας στην Premier League»

Εκτενείς σχετικά δηλώσεις παραχώρησε στο site της Liverpool o Joel Matip, αναφερόμενος κατά βάση στην επικείμενη επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας μίλησε για την επερχόμενη επιστροφή της στο σύνηθες πρόγραμμά της, και ειδικότερα για το παιχνίδι με την Everton, τη φιλοσοφία της ομάδας και τις ειδικές συνθήκες υπό τις οποίες άρχισε ξανά το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος.»

«Τώρα παίζουμε εναντίον της Everton και είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όμως το να ξεκινήσουμε (να παίζουμε) ξανά πιστεύω θα είναι μία παράξενη και ξεχωριστή στιγμή για όλες τις ομάδες.»

«Δεν πιστεύω ότι έχει σημασία ο αντίπαλος ή οι συνθήκες, εμείς προσπαθούμε απλά να προετοιμαστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι (πηγαίνοντας εκεί) και να ξεκινήσουμε πολύ γρήγορα από το πρώτο δευτερόλεπτο όταν επιστρέψουμε στο γήπεδο, για ένα πραγματικό παιχνίδι Premier League.»

«Είναι εξαιρετική η αίσθηση του να ερχόμαστε ξανά σε επαφή με τη μπάλα, να ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο και να δίνουμε δυνατά παιχνίδια. Θα είναι φανταστικό να βρεθούμε ξανά στο γήπεδο.»

Για τη νοοτροπία της ομάδας για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν:

«Προετοιμαστήκαμε να δώσουμε όλα τα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

«Κανείς δε θα σταματήσει όταν καταφέρουμε κάτι, απλά κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και μετά πάλι το επόμενο. Έτσι λειτουργούμε αυτή τη στιγμή.»

«Όλοι ανυπομονούν να βρεθούν ξανά στο γήπεδο και να κερδίσουν πόντους και νίκες. Ήμασταν υποχρεωμένοι να περιμένουμε, όπως όλοι, όμως όλη η ομάδα απλά αναμένει να κερδίσει κάποιους πόντους ακόμα.»

«Ήταν παράξενο να περιμένουμε ενώ ήμασταν τόσο κοντά (στο πρωτάθλημα), όμως ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Είμαστε χαρούμενοι πού μπορούμε να ξαναρχίσουμε να αγωνιζόμαστε, και θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε στο μέγιστο.»

Τέλος, για την ατυχή συγκυρία του να πρέπει οι παίκτες των Reds να συνεχίσουν την προσπάθεια εξασφάλισης του τίτλου χωρίς τη δια ζώσης στήριξη του κόσμου τους:

«Μπορούν να σε ‘σπρώξουν’, όμως θα πρέπει να το κάνουμε χωρίς αυτούς, και να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας να το κάνουμε χωρίς τους οπαδούς μας. Θα είναι δύσκολο, όμως προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό.»

«Νομίζω ότι είναι παράξενο για τον καθένα, όχι μόνο για τους ανθρώπους πού δουλεύουν. Είναι διαφορετική η αίσθηση του να είσαι και πάλι στο γήπεδο, όμως όταν αγωνίζεσαι εναντίον ορισμένων δυνατών αντιπάλων και οφείλεις να παλέψεις για κάθε εκατοστό, δεν έχει σημασία τι είναι γύρω σου.»

O Joel Matip στο φιλικό με τη Blackburn.
O Joel Matip στο φιλικό με τη Blackburn.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com