Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Williams: «Θα είναι σπουδαία στιγμή το ντεμπούτο μου με τη Liverpool»

Williams: «Θα είναι σπουδαία στιγμή το ντεμπούτο μου με τη Liverpool»

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool στην Premier League θα πραγματοποιήσει στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν ο Neco Williams.

Ο νεαρός -και «υποσχόμενος», όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο Klopp- δεξιός αμυντικός της ομάδας μας δήλωσε έτοιμος για αυτή την ευκαιρία -όταν έρθει-, τονίζοντας ταυτόχρονα τον πλήρη σεβασμό του στο ρόλο του προπονητή ως «λήπτη αποφάσεων».

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του στο site των Κόκκινων:

«Θα έλεγα ότι από μικρό παιδί ονειρεύεσαι να κάνεις το ντεμπούτο σου στην Premier League, οπότε για μένα το να το κάνω κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν θα ήταν ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα.»

«Αν απλά συνεχίσω να δείχνω στο αφεντικό τι είμαι ικανός να κάνω, τότε μακάρι να μου δώσει μία ευκαιρία.»

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ευκαιρία για εμάς τα νέα παιδιά να πάρουμε ίσως μία ευκαιρία, όμως προφανώς το αφεντικό ξέρει καλύτερα. Οπότε αν θεωρεί ότι κάποιο παιχνίδι είναι το κατάλληλο για να μας βάλει να παίξουμε, σίγουρα θα το κάνει. Δεν πρόκειται να διστάσει.»

Για τους συμπαίκτες του στη Liverpool και την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, ο μικρός είπε:

«Τα παιδιά δείχνουν γερά και υγιή τώρα, και νιώθω καταπληκτικά πού επιστρέψαμε.»

«Θεωρώ ότι ο κύριος στόχος τώρα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κυριαρχήσουμε σε κάθε ομάδα με την οποία παίζουμε, όπως και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.»

«Σίγουρα όλα τα αγόρια είναι πολύ ενθουσιασμένα για το πρώτο παιχνίδι, και μακάρι να πάρουμε τη νίκη. Από άποψη προπόνησης, τα αγόρια δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε βρει ξανά ρυθμό και φαίνεται να είμαστε υγιείς.»

«Πρέπει να ήταν για όλους μας το μεγαλύτερο διάστημα ever χωρίς ποδόσφαιρο, οπότε νιώθουμε καλά πού επιστρέψαμε.»

Τέλος, είπε δύο λόγια για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα στα επόμενα παιχνίδια, και για το Merseyside derby της Κυριακής:

«Σίγουρα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα χωρίς φιλάθλους, εύχομαι όμως να αγωνιστούμε όπως συνήθως, να πάρουμε τη νίκη και να εστιάσουμε στο ποδόσφαιρο.»

«Είναι λίγο παράξενο, όμως αυτός είναι ο τρόπος πού πρέπει να το κάνουμε τώρα.»

«Κάθε Merseyside derby είναι έντονο και συναρπαστικό, και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει αυτό, ακόμα και χωρίς οπαδούς, διότι το παιχνίδι θα είναι εκεί και όλα τα παιδιά θα παλεύουν, και από τις δύο ομάδες.»

«Μακάρι να πάρουμε τη νίκη, όπως κάναμε ήδη μέσα στη σεζόν, να δείξουμε σε όλους ότι θα είμαστε η καλύτερη ομάδα εκείνη τη μέρα και να κάνουμε την εμφάνισή μας.»

O Neco Williams.
O Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com