Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Δεν ξέρω αν θα κατακτήσει και του χρόνου τον τίτλο η Liverpool»

Carragher: «Δεν ξέρω αν θα κατακτήσει και του χρόνου τον τίτλο η Liverpool»

Καθόλου αισιόδοξος όσο αφορά την απόδοση της Liverpool στους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών δεν έδειξε να είναι ο Jamie Carragher στις δηλώσεις που παραχώρησε στην Evening Standard.

Ο Carra μάλιστα θεωρεί πως η Liverpool θα επηρεαστεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα:

“ Δεν θεωρώ πως θα υπάρξει κάποια ομάδα που θα επηρεαστεί περισσότερο από την Liverpool. Είναι όμως μια από τις καλύτερες ομάδες, οπότε φαντάζομαι πως θα έχουν καλά αποτελέσματα. ”

“ Αν μου έλεγαν πως αυτό θα συνέβαινε την περσινή σεζόν, όπου η Manchester City και η Liverpool έδιναν μια μάχη σώμα με σώμα με εννέα παιχνίδια να απομένουν, θα έλεγα πως θα το πάρει η Manchester City γιατί θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν πολύ καλύτερα σε μια τέτοια κατάσταση. ”

“ Θεωρώ πως το Anfield έχει μια μεγάλη επίδραση (στο παιχνίδι της Liverpool), επίσης πιστεύω πως το ποδόσφαιρο του Klopp διαφέρει λίγο από εκείνο του Guardiola, καθώς χρησιμοποιεί την ενέργεια του κοινού, την ενέργεια της ομάδας και την ένταση που υπάρχει. Θεωρώ πως ο Pep χρησιμοποιεί ένα πιο τεχνικό στυλ. ”

“ Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω πως το συγκεκριμένο στυλ (κεκλεισμένων των θυρών) θα ταίριαζε περισσότερο στην Manchester City και θα επηρέαζε την Liverpool περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. ” Είπε ο Carragher.

“ Έχω σοβαρές αναφορικά με το αν θα μπορέσει η Liverpool να κατακτήσει τον τίτλο, αν αυτό συμβεί καθόλη τη διάρκεια της επόμενης σεζόν, γιατί ο παράγοντας Anfield παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της Liverpool, όχι μόνο στη Liverpool του Klopp αλλά και στη Liverpool των προηγούμενων ετών. ”

Άδειο θα μείνει το Anfield στα υπόλοιπα 4 φετινά παιχνίδια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com