Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε στην Shrewsbury η FA τέσσερις μήνες μετά τον αγώνα!

Απάντησε στην Shrewsbury η FA τέσσερις μήνες μετά τον αγώνα!

Την ένσταση που είχε κάνει η Shrewsbury τον Φεβρουάριο για τον αγώνα με την Liverpool στο πλαίσιο του FA Cup, απέρριψε σήμερα η FA τέσσερις μήνες μετά την επικράτηση των Reds με σκορ 1-0.

Οι Reds είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 2-2 στον πρώτο αγώνα με την Shrewsbury και οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό στο Anfield, στον οποίο ο Jürgen Klopp δεν βρέθηκε στο γήπεδο και η Liverpool δεν αγωνίστηκε με την πρώτη της ομάδα, με τον μέσο όρο ηλικίας της να ανέρχεται στα 19 έτη και 102 ημέρες.

Η Shrewsbury είχε καταθέσει ένσταση μετά τη λήξη του αγώνα, για τον λόγο ότι ο Jürgen Klopp είχε υποτιμήσει την διοργάνωση με την απόφαση του να μην βρεθεί στο γήπεδο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Shropshire Star.

Ο Γερμανός προπονητής είχε τονίσει πως θα σεβαστεί την χειμερινή διακοπή που δίνει η Premier League στην ομάδες της και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση η πρώτη ομάδα. Η FA τάχθηκε σήμερα με το μέρος του Jürgen Klopp και θεωρεί πως δεν υποτίμησε την διοργάνωση.

Το Anfield είχε γεμίσει στις 4 Φεβρουαρίου και οι νεαροί Reds προκρίθηκαν στον γύρο των 16 του FA Cup με νίκη 1-0 επί της Shrewsbury, με τον Ro-Shaun Williams να σημειώνει με αυτογκόλ το μοναδικό τέρμα του αγώνα.

Ο Ro-Shaun Williams διαμορφώνει το 1-0 με αυτογκόλ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com