Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστικά στο Goodison Park το Merseyside Derby, κανονικά τα ματς στο Anfield!

Οριστικά στο Goodison Park το Merseyside Derby, κανονικά τα ματς στο Anfield!

Σήμερα συνεδρίασε τελικά η επιτροπή ασφαλείας του δημοτικού συμβουλίου του Liverpool, η οποία αποφάσισε πως όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Liverpool και της Everton για την Premier League μπορούν να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών στο Merseyside!

Αυτό σημαίνει πως το Derby των Reds με τους Toffees θα γίνει κανονικά στο Goodison Park και δεν θα χρειαστεί να αλλάξει έδρα, παρά την εισήγηση της αστυνομίας. Ο αγώνας έχει πραγματοποιηθεί για την Κυριακή 21 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 21:00 Ελλάδος και οι Reds μπορούν με νίκη να κατακτήσουν τον τίτλο, αν η Arsenal επικρατήσει της Manchester City στο Etihad Stadium.

Αν όμως το πρωτάθλημα δεν κατακτηθεί και μαθηματικά κόντρα στην Everton, τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα συμβεί τρεις μέρες αργότερα κόντρα στην Crystal Palace στο Anfield!

Ο σύμβουλος Wendy Simon, αναπληρωτής δήμαρχος του Λίβερπουλ και πρόεδρος της GSAG, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που τα σημαντικά στοιχεία και η καθοδήγηση που παρέχονται από την κυβέρνηση, τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους Everton και Liverpool, τους συναδέλφους της δημόσιας υγείας και την αστυνομία του Merseyside θα διασφαλίσουν ότι η σεζόν 2019-20 Premier League μπορεί να παιχτεί με ασφάλεια τόσο στο Goodison Park όσο και στο Anfield. »

«Πολλοί παράγοντες έχουν ληφθεί υπόψη από το GSAG, ιδιαίτερα την ασφάλεια των παικτών, των υπαλλήλων του αγώνα και του προσωπικού που παρευρίσκονται και στα δύο στάδια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα ισχύοντα μέτρα θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών χωρίς επιβλαβείς επιπτώσεις σε όλους τους ενδιαφερόμενους και προτείνουμε στο δημοτικό συμβούλιο να τροποποιηθούν τα πιστοποιητικά ασφαλείας και για τους δύο λόγους ώστε να συμβεί αυτό. »

«Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί και των δύο ομάδων θα καλωσορίσουν αυτήν τη σύσταση και, με την επιφύλαξη επικύρωσης, ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τον πρώτο από αυτούς τους αγώνες – το Derby του Merseyside στις 21 Ιουνίου – το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά σε τηλεόραση δωρεάν για πρώτη φορά από την έναρξη της Premier League. »

«Θα συνιστούσαμε επίσης σε όλους, οπουδήποτε κι αν παρακολουθούν, να ακολουθήσουν σθεναρά την καθοδήγηση σχετικά με την κοινωνική απόσταση γύρω από την τρέχουσα πανδημία COVID-19 και όχι μόνο για αυτούς τους αγώνες, αλλά και για τα ευρύτερα μέτρα χαλάρωσης που αναμένονται για την πόλη».

Οι σύλλογοι Blue Union και Spirit of Shankly είπαν: «Το πνεύμα του Shankly και το Blue Union καλωσορίζουν την είδηση ότι τα παιχνίδια πρόκειται να παιχτούν στο Merseyside. Με βάση την υπέροχη κοινοτική δουλειά που έχουν κάνει και οι δύο ομάδες θαυμαστών σε όλη αυτή την πανδημία, είμαστε πεπεισμένοι ότι οι υποστηρικτές αυτών των δύο υπέροχων συλλόγων θα σεβαστούν τις συμβουλές ασφαλείας για την αποφυγή της επίσκεψης στα στάδια όπου γίνονται εντός και εκτός έδρας αγώνες. Κατανοούμε πλήρως τη σημασία του κλειδώματος ως μέτρου για τον έλεγχο του COVID-19 και θα ενθαρρύνουμε τους οπαδούς να μείνουν μακριά από οποιοδήποτε γήπεδο και να αποφύγουν να συγκεντρωθούν μαζικά. »

Κανονικά στο Merseyside οι αγώνες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com