Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας»

Lovren: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας»

Η Premier League ετοιμάζεται να επιστρέψει και η Liverpool είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της, τελειώνοντας την δουλειά με δύο νίκες, όπως δήλωσε ο Dejan Lovren.

Ο Κροάτης αμυντικός είπε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την επιστροφή του πρωταθλήματος:

“ Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη και χωρίς ημερομηνία στην αρχή, ο κύριος στόχος και στόχος μας ήταν: «Παιδιά, ας τελειώσουμε τη σεζόν. Φυσικά, θα υπάρξει μια ημερομηνία επανέναρξης, αλλά θα μείνουμε σε φόρμα, θα είμαστε σε φόρμα όταν επιστρέψουμε. Θα το κάνουμε και μετά μπορούμε να πούμε πως τα πήγαμε καλά. »

“ Αυτός ήταν ο κύριος στόχος μας από την αρχή. Όλο το διάστημα εργαζόμαστε στο γυμναστήριο, γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος μας. ”

«Φυσικά έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια [για να κερδίσουμε τον τίτλο] μπορούμε να πούμε,» Ναι, είμαστε οι πρωταθλητές «, αλλά ο κύριος στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο κύριος στόχος. ”

“ Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μπροστά μας. ”

«Αλλά έχουμε στα αυτοκίνητά μας τα παπούτσια μας, τις πετσέτες μας, τις μπάλες μας εκεί, τον εξοπλισμό – είναι σαν ένα μικρό γυμναστήριο στο αυτοκίνητό μας. Αλλά είναι αυτό που είναι και το αποδεχτήκαμε. Έτσι, ερχόμαστε σπίτι, κάνουμε ένα ντουζ και αυτό είναι. ”

“Παίζουμε ποδόσφαιρο, δεν πρόκειται για άλλα πράγματα. Μας ενδιαφέρει να παίξουμε και να κερδίσουμε. ”

Ο Dejan Lovren πανηγυρίζει το διπλό των Reds στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com