Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Werner, Havertz και μεταγραφές ο Klopp

Μίλησε για Werner, Havertz και μεταγραφές ο Klopp

Πολλές μεταγραφικές φήμες έχουν κάνει την εμφάνιση τους τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τους Timo Werner και Kai Havertz, οι οποίοι παρουσιάζονται έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους μακριά από την Γερμανία.

Για τους δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και για το θέμα των μεταγραφών μίλησε ο Jürgen Klopp στο Γερμανικό Sky Sports.

Για τους δύο διεθνείς Γερμανούς ο προπονητής των Reds είπε:

“ Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στον πλανήτη. Ο Timo Werner είναι σπουδαίος παίκτης και ο Kai Havertz είναι ένας σπουδαίος παίκτης. ”

Όσο για τις μεταγραφές:

“ Πρέπει να εμφανιστεί η ευκαιρία την κατάλληλη στιγμή. Όλα πρέπει να λειτουργήσουν. Πριν από έξι, επτά εβδομάδας δεν ξέραμε αν θα παίξουμε ξανά φέτος. Αν δεν παίζαμε τελικά το δεύτερο μισό της σεζόν, τότε θα σκεφτόμασταν: “ Οκ, πότε θα μπορέσουμε ξανά να παίξουμε ποδόσφαιρο; ” Και τελικά ξεκινά τώρα. ”

“ Συμπεριφερόμαστε (οι οπαδοί) σαν να είναι όλα τακτοποιημένα, δεν είναι όμως. Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το μικρό παραθυράκι, για να παίξουμε ποδόσφαιρο ξανά. Για όλα τα άλλα θα πρέπει να δούμε πότε θα συμβούν. Δεν μπορούμε να προσποιούμαστε τώρα πως όλα θα είναι καλά στο μέλλον. ” Είπε ο Klopp.

“ Στην Αγγλία υπάρχει κάθε είδους φήμη σχετικά με ποιον θα επιλέξει η Manchester United και ποιον θα επιλέξει η Chelsea. ”

“ Τα πράγματα είναι πιο ήρεμα εδώ (Liverpool) αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως αυτό μπορούμε να το πούμε με ασφάλεια. Αν θέλεις να το πάρεις στα σοβαρά και να διοικήσεις μια κανονική επιχείρηση, η οποία βασίζεται στα έσοδα και δεν έχει ιδέα πόσο θα εισπράξει… ειδικότερα από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε πότε θα αρχίσουμε να παίζουμε με κόσμο ξανά. ”

“ Αυτή τη στιγμή, όλες οι ομάδες χάνουν χρήματα. Χωρίς κόσμο, θα πρέπει να επιστρέψουμε πίσω τα εισιτήρια διαρκείας και πιθανότατα να μην πουλήσουμε κανένα του χρόνου, τουλάχιστον για τα πρώτα 10 με 15 παιχνίδια. Οι VIP θέσεις δεν θα είναι γεμάτες και τα εισιτήρια δεν θα πουληθούν. Αυτό θα έχει επίπτωση στους χορηγούς και τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. ”

“ Συζητάμε με τους παίκτες για πράγματα, όπως μειώσεις μισθών και από την άλλη να αγοράσουμε έναν παίκτη για 50 ή 60 εκατομμύρια, έπρεπε να το εξηγήσουμε (την απόφαση να μην γίνει κίνηση για τον Werner). ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Ο Timo Werner οδεύει προς Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com