Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι έξι παίκτες που παραχωρούνται με καλή πρόταση

Οι έξι παίκτες που παραχωρούνται με καλή πρόταση

H Liverpool μπορεί να πουλήσει μέχρι και 6 παίκτες αυτό το καλοκαίρι, διασφαλίζοντας χρήματα για πιθανές μεταγραφές και ακόμα χαμηλότερο μισθολόγιο.

Η αναμενόμενη δραστηριότητα των Reds (ή η έλλειψή της) στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι οδήγησε σε ένα ευρύ φάσμα απόψεων σχετικά με το πώς πρέπει να προχωρήσει ο σύλλογος μετά τον θρίαμβο του τίτλου.

Η ομάδα του Jurgen Klopp απέχει έξι βαθμούς από το τέλος της 30χρονης αναμονής για έναν τίτλο πρωταθλήματος και είναι πρόθυμοι να διατηρήσουν τα βασικά στοιχεία της ομάδας για το προβλέψιμο μέλλον.

Αυτό σημαίνει τη συνέχιση επένδυσης στην τωρινή ομάδα τους με την επέκταση συμβολαίων, με όποια μεγαλη και ακριβή μεταγραφή να γίνεται μόνο όταν θεωρείται κρίσιμη ανάγκη.

Βελτιώνοντας την αρχική ενδεκάδα της Liverpool δεν είναι εύκολο επίτευγμα και οποιοσδήποτε παίκτης που προστίθεται στο ροστερ θα είναι εναλλακτικός, όπως έγινε στην επιδίωξη του Timo Werner – με την τρέχουσα οικονομική αβεβαιότητα να αφήνει τους Κόκκινους απρόθυμους να πληρώσουν την ρήτρα του, που κάποτε θεωρήθηκε ως τιμή ευκαιρίας στσ 50 εκατομμύρια λίρες.

Ο σύλλογος μπορεί να χάσει «από 70 εκατομμύρια ως και 200 εκατομμύρια λίρες» λόγω της πανδημίας, προκαλώντας αλλαγή των προηγούμενων σχεδίων.

Ο Neil Jones του Goal αποκάλυψε ότι ο σύλλογος ήλπιζε να «συγκεντρώσει σημαντικά ποσά» από την πώληση των των Divock Origi, Dejan Lovren, Xherdan Shaqiri, Loris Karius, Harry Wilson και Marko Grujic – πωλήσεις που θα μπορούσαν να φέρουν στην ομάδα μέχρι και 100 εκατομμύρια λίρες.

Όμως, ιδίως, η αγορά έχει αλλάξει και έχει δημιουργήσει μια αβεβαιότητα ως προς το εάν η διαθεσιμότητα παικτών που υπήρχε τον Φεβρουάριο εξακολουθεί να υπάρχει τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο.

Εάν συμφωνηθούν μεταγραφές για τους προαναφερθέντες 6 παίκτες , εκτός από τις αναμενόμενες αναχωρήσεις των Adam Lallana και Nathaniel Clyne, η Liverpool θα εκκαθαρίσει ένα σημαντικό ποσό μισθών από τα έξοδά τους, εκ των οποίων το μισθολόγιό τους είναι σήμερα ένα από τα υψηλότερα (310 εκατομμύρια λίρες) στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το ζήτημα μεγέθους του ρόστερ της ομάδας θα μπορούσε στη συνέχεια να επανεμφανιστεί, αλλά οι Reds έχουν παίκτες που περιμένουν για να τους αντικαταστήσουν.

Από τον Takumi Minamino, τον Curtis Jones και τον Harvey Elliott, σε παίχτες που είναι τώρα δανεισμένοι όπως ο Rhian Brewster – και η ελπίδα αναμφίβολα θα είναι ότι ένας καινούργιος παίκτης, που θα’ναι προϊόν δωρεάν μεταγραφής ή «ευκαιρίας», μπορεί να προέλθει για να καλύψει τα κενά.

Αν και δεν θα είναι αρεστό σε όλους, ο Klopp και το προσωπικό του έχουν αποδείξει ότι ξερουν τι κάνουν σε μεταγραφικές περιόδους, δημιουργώντας μια ομάδα που κέρδισε το Champions League και την Premier League και κανείς δεν περίμενει ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά.

Μόνο σίγουρο δεν είναι το μέλλον του Harry Wilson στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com