Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέχρι και 200εκ. ευρώ μπορεί να χάσει η Liverpool λόγω της πανδημίας

Μέχρι και 200εκ. ευρώ μπορεί να χάσει η Liverpool λόγω της πανδημίας

Μέχρι και 200εκ. μπορεί να χάσει η Liverpool λόγω της πανδημίας

Η Liverpool μπορέι να έχει απώλειες μέχρι και 200εκ. ευρώ εξαιτίας του κορωνοϊού, εξηγεί ο David Maddock της Mirror, που βρέθηκε στο Redmen TV με αφορμή την περίπτωση μεταγγραφής του Timo Werner.

Με την αγωνιστική δράση να έχει πλέον σταματήσει εδώ και 100 ημέρες σχεδόν, οι ομάδες είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάποιες άνευ προηγουμένου οικονομικές επιπτώσεις λόγω της πανδημίας, αποπληρωμές τηλεοπτικών, χαμένα έσοδα από τους εντός έδρας αγώνες και πολλά άλλα, είναι κάποια δεδομένα που μπορεί να οδηγήσουν τις ομάδες σε τεράστιες, ανυπολόγιστες, οικονομικές επιπτώσεις.

Συγκεκριμένα ο Maddock αναφέρει την εκπομπή των Redmen:

»Βλεπω από πολλούς οπαδούς της Liverpool στο Twitter να τα βάζουν με την FSG, χωρίς όμως να ισχυεί αυτό, καθώς όλες οι ομάδες της Premier League θα έχουν οικονομικές απώλειες. Απώλειες οι οποίες θα προκύψουν από τα προ-υπολογιζόμενα έσοδα του προγραμματισμού στην αρχή της σεζόν. Το μεγαλύτερο μερίδιο εξόδων θα είναι για τα τηλεοπτικά, αφού το Sky περιμένει 330 εκ.  ευρώ περίπου, από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος».

»Ειδικά στην Liverpool, όπου, από τα πακέτα φιλοξενίας έβγαζε αρκετά εκατομμύρια, τωρά πλεόν και να βρίσκονται κανονικά οπαδοί τον Σεπτέμβριο στα γήπεδα, θα έχουν χαθεί ήδη 50 με 70 εκ. ευρώ. Έτσι κάθε κέρδος που δημιουργήθηκε από την περσινή σεζόν καταλήγει σε σημαντική, φετινή απώλεια».

Ο Maddock συνεχίζει εξηγώντας την τακτική της Chelsea στην περίπτωση του Werner:

»Η Chelsea προχώρησε σε ένα deal πέρσι για τον Alvaro Morata που φαινόταν όντως κακό, πώλησαν τον Alvaro Morata στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 58 εκ. λιρών, η συμφωνία υπογράφηκε, αλλά τα χρήματα οφείλονταν αυτό το καλοκαίρι μετά από μια περίοδο δανείου διάρκειας ενός έτους. Έτσι η Chelsea έρχεται να βρει 58 εκ. λίρες φέτος, ώστε να μπορεί να καλύψει μια σωστά δομημένη μεταγγραφή για τον Werner».

»Η Chelsea θα καταφέρει να απαλλακτεί το φετινό καλοκάιρι από τα συμβόλαια των Pedro και Willian, δύο συμβόλαια τα οποία είναι πολύ κοντά στις απαιτήσεις του Werner. Αν η τιμή του παίκτη έπεφτε η Liverpool αλλά και η Manchester united θα προχωρούσαν τις διαδικασίες απόκτησης του παίκτη, και τότε η Chelsea δεν θα είχε καμία ελπίδα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το φετινό καλοκαίρια θα είναι κάπως διαφορετικό από τα άλλα, οι ομάδες θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις πληγές που δημιουργήθηκαν λόγω του ιού. Άρα, γίνεται κατανοητό πως οι ενέργειες περί μεταγγραφικής ενίσχυσης θα πραγματοποιηθούν μόνο όταν κάποιες περιπτώσεις κριθούν αναγκαίες.

Μέχρι και 200εκ. μπορεί να χάσει η Liverpool λόγω της πανδημίας
Τα άδεια γήπεδα θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com