Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Houllier: «Τα τρόπαια είναι στο DNA της Liverpool»

Houllier: «Τα τρόπαια είναι στο DNA της Liverpool»

Η Liverpool είναι έτοιμη να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια και ο πρώην προπονητής της, Gerard Houllier δήλωσε στη Mirror πως οι κατακτήσεις τροπαίων βρίσκονται στο DNA της ομάδας.

Ο Γάλλος τεχνικός αναλυτικά είπε ενόψει της κατάκτησης του πρωταθλήματος:

“ Το DNA της Liverpool είναι να κερδίζει τρόπαια. Η κατάκτησης του τίτλου θα είναι μια σπουδαία ανταμοιβή για όλους. ”

“ Τα 30 χρόνια ήταν αρκετός καιρός. Ο τίτλος θα είναι μια ανταμοιβή και για τους οπαδούς για την πίστη τους και για όσα έχουν περάσει. Θα αποτελέσει μια ανταμοιβή για όλους τους οπαδούς της Liverpool ανά τον κόσμο, όπως επίσης και για το τεχνικό επιτελείο και για τους παίκτες. ”

“ Όχι απλά θα πάρουν τον τίτλο, αλλά το κάνουν και με στυλ αφού έχουν προβάδισμα 25 βαθμών αυτή τη στιγμή, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. ”

“ Στη δική μου περίοδο στην ομάδα σταθήκαμε τυχεροί. Ο Jürgen Klopp όμως κέρδισε το Champions League πέρυσι, το Uefa Super Cup και το FIFA Club και τώρα κάνει αυτό (κατάκτηση Premier League). Θα είναι κρίμα που οι οπαδοί της Liverpool δεν θα βιώσουν στο Anfield την κατάκτηση του τίτλου. ” Είπε ο Houllier.

“ Θεωρώ πως οι οπαδοί θα δείξουν πειθαρχία, περιμένοντας για να πανηγυρίσουν τον τίτλο. Ελπίζω να είμαι και εγώ εκεί, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα σηκώσουν τον τίτλο. ”

Ένας γύρος του θριάμβου είναι στα πλάνα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com