Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Οι επιτυχίες δεν έχουν αλλάξει την σχέση μου με τους παίκτες»

Klopp: «Οι επιτυχίες δεν έχουν αλλάξει την σχέση μου με τους παίκτες»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Jürgen Klopp με την Western Union δημοσιοποίησε σήμερα η Liverpool, κατά την οποία ο Γερμανός μιλάει για την σχέση που έχει με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Γερμανός αναλυτικά αναφέρει στον χορηγό της ομάδας:

“ Η επιτυχία μας δεν άλλαξε την σχέση μου με τους παίκτες, το μόνο που άλλαξε είναι πως έχουμε περάσει περισσότερο χρόνο μαζί. ”

“ Στην αρχή δεν τους ήξερα, αλλά τους εμπιστεύτηκα γιατί είναι ποδοσφαιριστές και νόμιζα πως μετά 20 χρόνια στην δουλειά, ότι θα είναι καλοί. Υπήρχαν βέβαια σκληροί κανόνες. Τώρα δουλεύουμε μαζί με διαφορετικό τρόπο, αλλά είμαι ακόμα ξεκάθαρος μαζί τους. ”

“ Χωρίς πειθαρχία δεν μπορείς να κάνεις αθλητισμό, απλά δεν γίνεται. Για αυτό είναι σημαντικό να υπάρχουν κανόνες και όλα τα σχετικά. Πλέον για τα παιδιά είναι πολύ πιο εύκολο να τους σεβαστούν. Ξέρουν γιατί έχουμε τους συγκεκριμένους κανόνες. ” Είπε ο Klopp.

“ Οπότε όχι, η μεταξύ μας σχέση ή η δουλειά που κάνουμε δεν έχει αλλάξει. Έχει αλλάξει ο χρόνος που έχουμε περάσει μαζί και αυτό είναι πολύ όμορφο. ”

“ Έχουμε οπτική επαφή σε στιγμές που εγώ πανηγυρίζω και γυρίζω προς τη μεριά των παιδιών και βλέπω ακριβώς το ίδιο στα δικά τους μάτια, αυτό σημαίνει τα πάντα για εμένα. ”

Η σχέση του Klopp με τους παίκτες κάνει τη διαφορά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com