Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Παρακολουθεί την περίπτωση του Sancho η Liverpool»

«Παρακολουθεί την περίπτωση του Sancho η Liverpool»

Την απόφαση να μην κινηθεί για την απόκτηση του Timo Werner πήρε η Liverpool και να αφήσει οριστικά την υπόθεση του Γερμανού επιθετικού.

Η απόσυρση των Reds από την υπόθεση του επιθετικού της RB Leipzig δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθούν την αγορά. Σύμφωνα με την Independent και τον Miguel Delaney, η Liverpool έχει στρέψει την προσοχή της στον Jadon Sancho και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του.

Για τον Άγγλο ενδιαφέρονται πάντα η Manchester United και η Real Madrid. Οι Red Devils είναι διαθετειμένοι να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο αν δεν προκριθούν για το Uefa Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Sancho, σύμφωνα με την Independent είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Manchester United και της Liverpool.

Το πρόβλημα βέβαια με εκείνο των Reds είναι ότι η FSG δεν δείχνει να είναι «ζεστή» να πραγματοποιήσει μια ακριβή μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τις οικονομικές απώλειες που θα φέρει αυτή. Θα υπάρξουν απώλειες από τις μη πωλήσεις εισιτηρίων, τα μειωμένα έσοδα από χορηγούς και τα χρήματα που θα κληθούν να πληρώσουν οι ομάδες στους τηλεοπτικούς φορείς.

Η FSG διοικεί την Liverpool ως μια επιχείρηση, η οποία έχει οικονομική υγεία και όχι ως ένα παιχνίδι, το οποίο αργά ή γρήγορα θα έχει οικονομικά προβλήματα.

Όσο αφορά όμως την υπόθεση του Sancho: Η Borussia Dortmund θα ζητήσει ένα μεγάλο ποσό (ναι, θα είναι μειωμένο λόγω της πανδημίας αλλά θα παραμείνει μεγάλο) και ο μισθός του παίκτη μόνο μικρός δεν θα είναι, κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως να χρειαστούν νέα συμβόλαια για τους Mo Salah, Sadio Mane, Virgil van Dijk και Bobby Firmino.

Ο Jürgen Klopp, σύμφωνα με την ίδια πηγή έχει μιλήσει στον διεθνή εξτρέμ στο παρελθόν τονίζοντας του πόσο τον θαυμάζει και πως θα υπάρχει πάντα μια θέση στο ρόστερ για εκείνον, ακόμη και αν η επιθετική τριάδα των Πρωταθλητών Κόσμου παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στο Anfield.

Δεν είναι απίθανο να μείνει ο Sancho στην Γερμανία για μια ακόμη σεζόν, αν και πρόθεση του είναι να πάρει μεταγραφή.

Τρία γκολ για τον Jadon Sancho την περασμένη Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com