Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Jürgen Klopp είναι ο George Clooney του ποδοσφαίρου»

«Ο Jürgen Klopp είναι ο George Clooney του ποδοσφαίρου»

Μια πολύ κολακευτική δήλωση για τον Jürgen Klopp έκανε ο Γερμανός φωτογράφος, Paul Ripke αφού τον χαρακτήρισε ως τον George Clooney του ποδοσφαίρου.

Ο Ripke μίλησε και για τον προπονητή των Reds σε συνέντευξη του με το Goal.com:

“ Ο Jürgen Klopp είναι κραυγαλέος. Με κάποιο τρόπο βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από το Champions League, σε ένα Παγκόσμιο Champions League ή κάτι τέτοιο. Ο Klopp είναι ο George Clooney του ποδοσφαίρου. ”

“ Είναι στα ίδια επίπεδα που είναι και ο Clooney στην ηθοποιία. ”

“ Δεν ήθελα απλά να τραβήξω βαρετές φωτογραφίες από την προπόνηση όταν βρέθηκα στο Liverpool. Ήθελα να τραβήξω μια φωτογραφία τον Klopp στον δρόμο, όπως οι Beatles, αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο αλλά εκείνος δεν ήθελε. ”

“ Οπότε εγώ προσπάθησα να τον ξεγελάσω, όπως έχω κάνει και με πολλούς άλλους. Είχα συμφωνήσει με τον επιστάτη να αφήσει ανοιχτή μια πόρτα του προπονητικού που οδηγεί στον δρόμο. Αυτό θα μου ήταν αρκετό. ”

“ Βρέθηκα λοιπόν εκεί με τον Jürgen και ξαφνικά με κοιτάζει και μου λέει: “ Paul, ξέρω ακριβώς τι προσπαθείς να κάνεις, απλά ξέχνα το. ” Τότε κατάλαβα πως αυτό δεν υπάρχει εδώ. Ήξερε ακριβώς τι ήθελα να κάνω. ”

“ Είμαι σίγουρος πως θα καταλαβαίνει αμέσως όταν ένας παίκτης του λέει ανοησίες, έχει αυτή την εξυπνάδα! Γνωρίζει επίσης και λίγα πράγματα για το ποδόσφαιρο. ”

Κορυφαίος στη δουλειά του ο Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com