Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Gomez: «Σπίτι μου η Liverpool»

Joe Gomez: «Σπίτι μου η Liverpool»

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από την έλευση του Joe Gomez στην Liverpool από την Charlton και ο αμυντικός αναμένεται να φοράει την Κόκκινη φανέλα για πολλά ακόμη, όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα της ομάδας σήμερα.

Ο Άγγλος στόπερ ανέφερε:

“ Υπήρξαν και οι καλές και οι κακές στιγμές. Μερικές περίοδοι πέρασαν πιο γρήγορα από άλλες, αλλά είμαι πολύ ευγνώμων που διανύω τον πέμπτο μου χρόνο στην ομάδα. Είναι κάτι που πραγματικά εκτιμώ. ”

“ Ελπίζω να είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού. Πέντε χρόνια είναι αρκετός καιρός, αλλά ελπίζω να είναι μόνο τα πρώτα κεφάλαια και να έχω πολλά ακόμα χρόνια στην ομάδα. ”

“ Έχω ωριμάσει πολύ εδώ. Η περισσότερη μου ωρίμανση ήρθε εδώ, αφού όταν ήρθα ήμουν 18. Έχω μάθει πάρα πολλά για την ομάδα και την πόλη. Είναι τιμή μου. ” Είπε ο Joe Gomez.

“ Το έχω πει και άλλες φορές, αλλά θα το ξαναπώ. Δεν γνώριζα το μέγεθος του συλλόγου όταν υπέγραψα. Είναι ξεχωριστό που αποτελώ μέλος αυτών των στιγμών που έχει ζήσει ο σύλλογος και η πόλη τα τελευταία χρόνια. Έχει γίνει το σπίτι μου, ο γιός μου γεννήθηκε εδώ και φτιάχνω την οικογένεια μου εδώ. ”

“ Είμαι μέλος ενός πολύ ξεχωριστού συλλόγου, για εμένα είναι η καλύτερη του κόσμου και θα πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. ”

Για πολλά ακόμη χρόνια στη Liverpool ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com