Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές, θα υπάρξει γύρος του θριάμβου»

Klopp: «Δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές, θα υπάρξει γύρος του θριάμβου»

Η Liverpool έχει ένα τεράστιο προβάδισμα 25 βαθμών στην φετινή Premier League, αλλά δεν έχει κατακτήσει ακόμη το πρωτάθλημα και έχει δουλειά να κάνει, ώστε να το πετύχει σύμφωνα με τον Jürgen Klopp.

Ο προπονητής των Reds μίλησε στο BBC για την επανέναρξη του πρωταθλήματος:

“ Μου έχει λείψει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, είναι απίστευτο αυτό. Ξέρω πως σβήνει το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει στη ζωή αλλά είναι το πάθος μου. Ελπίζω να ανυπομονεί και ο κόσμος για την επανένταξη γιατί εμείς το κάνουμε. ”

“ Είναι ωραίο να σκέφτεσαι τον τίτλο αλλά δεν είμαστε πρωταθλητές ακόμη και το γνωρίζουμε αυτό. Νομίζουμε πως είμαστε κοντά αλλά δεν είμαστε ακόμη. Υπάρχουν άλλοι 27 πόντοι που μπορούμε να πάρουμε κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους πάρουμε όλους. Δεν είμαστε πρωταθλητές ακόμα. Έχουμε να παίξουμε και άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες και πρέπει να τους κερδίσουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν θέλουμε να σταματήσουμε να κερδίζουμε μετά από δύο αγώνες ή κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ πως τα αποτελέσματα είναι γραπτά στη μοίρα μας, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. ”

Αν θα υπάρξει γύρος του θριάμβου: 

“ Αν γίνουμε πρωταθλητές, θα πανηγυρίσουμε όπως μπορούμε ως ομάδα και ξανά μαζί με τους οπαδούς μας όταν μας επιτραπεί να το κάνουμε. ”

“ Μπορώ να σας υποσχεθώ πως αυτό θα συμβεί, θα υπάρξει και γύρος του θριάμβου. Όποτε κι αν συμβεί, ποιος νοιάζεται! Χρειαζόμαστε μόνο μία μέρα που όλοι θα μπορούν να έρθουν και θα το κάνουμε. ”

Αν θεωρεί πως θα έχει κάποιο πλεονέκτημα η ομάδα του, αν τελικά αγωνιστεί στο Anfield:

“ Δεν θα έχουμε την βοήθεια των οπαδών μας αλλά και ποια ομάδα θα την έχει; Οπότε που είναι το πλεονέκτημα; Όπου και αν παίξουμε για εμάς θα είναι το ίδιο. Δεν με ανησυχεί και πολύ αυτό. ”

“ Έχουμε προσπαθήσει να προσομοιώσουμε την περίπτωση με προπόνηση στο γήπεδο και το συνηθίζουμε. Αν κοιτάξετε τη Γερμανία, δεν έχουνε πολλές εντός έδρας νίκες. Αν η εναλλακτική είναι να μην παίξουμε εντός έδρας, τότε εγώ θα παίξω όπου και να μου πείτε. Δεν με νοιάζει. ”

Για την ξεκούραση που είχαν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια της διακοπής: 

“ Μερικοί εξ’αυτών είχαν ένα μεγαλύτερο διάλειμμα σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι. Όταν ξεκινήσουμε τους αγώνες, θα έχουμε κάνει τρεις ή τέσσερις εβδομάδες κανονικών προπονήσεων, αυτό πρέπει να είναι αρκετό. ”

“ Ποτέ δεν ξέρεις μετά από την καλοκαιρινή διακοπή πως θα είσαι όταν θα επανέλθεις και η τωρινή περίπτωση έχει κάποιες ομοιότητες. ”

“ Από το πρώτο όμως ματς, θα τα δώσουμε όλα. ”

Έτοιμοι για επιστροφή στη δράση οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com