Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Rodgers μιλάει για την στιγμή της απόλυσης του από τη Liverpool

Ο Rodgers μιλάει για την στιγμή της απόλυσης του από τη Liverpool

Ο Brendan Rodgers εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Joe Gomez.

Η θητεία του Brendan Rodgers στη Liverpool ξεκίνησε σαν χθες το 2012 και ο νυν τεχνικός της Leicester μίλησε για την στιγμή που τελείωσε αυτή τον Οκτώβριο του 2015, μετά το ισόπαλο 1-1 στο Merseyside Derby με την Everton.

Ο Brendan Rodgers μιλώντας στο The Beautiful Game Podcast είπε για την στιγμή της απόλυσης του από τους Reds:

“ Υπήρχαν μερικά δημοσιεύματα εκείνη την εποχή αλλά εγώ δεν γνώριζα κάτι. Ξεκάθαρα η απόφαση είχα παρθεί από πριν, αλλά εγώ δεν το ήξερα. ”

“ Πρώτα μίλησα με την διοίκηση και συγκεκριμένα με τον Mike Gordon την ώρα που οδηγούσα για το σπίτι μετά τον αγώνα. ”

“ Όταν φτάσαμε στο προπονητικό κέντρο, πήγα στο αμάξι για να επιστρέψω στο σπίτι και δέχθηκα την κλήση από τον Mike. Εκείνη ήταν η στιγμή που το κατάλαβα. ”

“ Τον ευχαρίστησα για την εμπειρία, ήξερα τι έρχεται και συμφωνήσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο. Προχωρήσαμε και οι δύο μπροστά. ”

Για τις 3.5 σεζόν του στη Liverpool:

“ Είχα μια υπέροχη εμπειρία. Τα πρώτα δύο χρόνια χτίζαμε την ομάδα για αυτό που θα ακολουθούσε. Μετά χάσαμε έναν από τους καταλύτες της ομάδας (Luis Suarez). ”

“ Στον τρίτο μου χρόνο κατάλαβα πως από προπονητικής πλευράς δεν τα πηγαίναμε καλά. Κάναμε αλλαγές και καταφέραμε να γυρίσουμε τα πράγματα. ”

“ Στο τέλος της σεζόν μας κέρδισε όμως η Aston Villa (ημιτελικός FA Cup), ενώ πιστεύω πως όλοι θέλαμε απεγνωσμένα ένα τρόπαιο. Αμέσως μετά από την ήττα βυθιστήκαμε και έπειτα φυσικά τελευταίο παιχνίδι της σεζόν δεν αντικατοπτρίζε την δουλειά μας. ”

Brendan Rodgers και Jordan Henderson τη σεζόν 2015-16.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com