Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα φτάσουμε ξανά στον τελικό του Champions League»

Klopp: «Θα φτάσουμε ξανά στον τελικό του Champions League»

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον περσινό θρίαμβο των Reds κόντρα στην Tottenham στη Μαδρίτη και την κατάκτηση του έκτου Uefa Champions League, με τον Jürgen Klopp να θυμάται την μαγική εκείνη μέρα.

Ο Jürgen Klopp συγκεκριμένα αναφέρει στην ιστοσελίδα της ομάδας για τον περσινό τελικό:

“ Είχα αρκετό χρόνο κατά τη διάρκεια του lockdown, οπότε είδα περίπου όλα τα παιχνίδια μας στο Champions League ξανά. Ήταν ωραίο. ”

“ Δεν είχα δει μερικά πραγματάκια που είχαν κάνει τα παιδιά, όπως κάποιες συνεντεύξεις και ορισμένες αντιδράσεις των οπαδών, οπότε υπήρχαν πολλά να δω κατά τη διάρκεια του lockdown και τα είδα. Είδα τι ακριβώς έκαναν οι άνθρωποι ανά τον κόσμο εκείνη τη μέρα και το απόλαυσα πραγματικά. ”

“ Δουλεύουμε όλοι μας και ελπίζουμε να μπορέσουμε να φέρουμε και στο μέλλον παρόμοιες στιγμές. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, γιατί ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα. Τώρα, όποτε μιλάμε για τον αγώνα-κάτι που δεν κάνω συχνά εγώ- το νιώθουμε πραγματικά. Ήταν πολύ μεγάλο και ελπίζουμε να πετύχουμε και στο μέλλον παρόμοια πράγματα. ”

“ Ο καιρός περνά. Ναι, ξέρω πως σαν χθες το 2019 είχα την συνέντευξη τύπου και σαν σήμερα παίξαμε τον αγώνα. Έγινε μια από τις μεγαλύτερες ημέρες της ζωής μας. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. ”

“ Όσα έγιναν μετά, ότι μπορέσαμε να παίξουμε στο Uefa Super Cup και στο World Cup. Ήταν υπέροχο. Την επόμενη φορά που θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι παρόμοιο, θα την περιμένω ακόμη περισσότερο γιατί τώρα ξέρω πόσο ωραίο είναι το συναίσθημα όταν το κερδίζεις. ”

“ Όλα ξεκίνησαν με το Champions League και ήταν μια μεγάλη και σπουδαία μέρα. Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο ήταν ο αγώνας, που σημαίνει πως σαν σήμερα την Τρίτη ήμασταν στην πόλη. Πριν από ένα χρόνο ο κόσμος ήταν διαφορετικός, αλλά θα φτάσουμε ξανά στον τελικό και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να συμβεί αυτό. ” Είπε ο Klopp.

“ Είμαι 100% σίγουρος πως ο κόσμος μπορεί ακόμα να πει ιστορίες από τον τελικό του 2005. Είναι σίγουρο αυτό. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε τις δικές μας ιστορίες και να έχουμε τις λέμε στον κόσμο. ”

“ Είμαι περήφανος που πλέον είμαστε και εμείς μέλος αυτών των ιστοριών γιατί κανείς δεν συζητά για τους τελικούς που χάνουμε και είναι εντάξει αυτό. ”

“ Για αυτόν τελικό (2019) οι άνθρωποι θα μιλάνε για πολύ, πολύ καιρό. ”

Οι Reds πανηγυρίζουν στην πόλη την κατάκτηση του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com