Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Οι καλύτεροι του κόσμου van Dijk και Klopp»

Robertson: «Οι καλύτεροι του κόσμου van Dijk και Klopp»

Την μεγάλη σημασία των Virgil van Dijk και Jürgen Klopp για την ομάδα εξήγησε ο Andrew Robertson σε συνέντευξη του με το Sky Sports, χαρακτηρίζοντας τους μάλιστα ως τους καλύτερους στον κόσμο.

Ο Robbo ρωτήθηκε για τον Virgil van Dijk στο πλαίσιο του Sky Football Show:

“ Ο Virgil είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου και λατρεύω να τον έχω στην αριστερή πλευρά της άμυνας μαζί μου. Έχουμε μια καλή συνεργασία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ειδικότερα μέσα στο γήπεδο. ”

“ Ο μεγάλος (van Dijk) έχει κλάση σε οτιδήποτε και αν κάνει. Έχει πολύ καλή στάση και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και είναι κάποιος που πολλοί τον κοιτάζουν ως παράδειγμα, ανάμεσα τους και εγώ. Λατρεύω να παίζω μαζί του και να τον έχω μαζί μου στην άμυνα από την μέρα που υπέγραψε. Έχει καταφέρει να κάνει να προχωρήσουμε μπροστά. ”

“ Τον λάτρευα και στην Celtic, ήμουν πολύ χαρούμενος όταν τον αποκτήσαμε. Έχει αποδείξει πως άξιζε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν. ”

Για τον Klopp:

“ Ως προπονητής θεωρώ πως είναι ο καλύτερος του κόσμου αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, πάντα πίστευα στον εαυτό μου και εκείνος με έκανε να βγάζω το καλύτερο δυνατό και να πραγματοποιώ εμφανίσεις, για τις οποίες είμαι περήφανος. ”

“ Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και ένας φανταστικός προπονητής. Του αρέσουν οι Σκωτσέζοι, ξέρω πως ισχύει αυτό. Τα πηγαίνει πολύ καλά με τον Kenny Dalglish. ”

“ Είναι πατρική φιγούρα για όλους στο προπονητικό κέντρο, είναι εδώ για εμάς με κάθε έννοια, είτε βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο, είτε εκτός αυτού. Για αυτό είμαστε τόσο επιτυχημένοι τώρα, λόγω εκείνου και ελπίζουμε πως θα συνεχιστεί. ” Είπε ο Robertson.

“ Γνωρίζω πως πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς και πως εκείνος είναι ο προπονητής μου, αλλά για εμένα είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είμαστε οικογένεια και για αυτό είμαστε τόσο επιτυχημένοι.”

Andrew Robertson και Jürgen Klopp μετά τη νίκη του Νοεμβρίου επί της Brighton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com