Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/6/2012 Υπογράφει στους Reds ο Brendan Rodgers (vid)

Σαν σήμερα: 1/6/2012 Υπογράφει στους Reds ο Brendan Rodgers (vid)

Σαν σήμερα ο Brendan Rodgers αναλαμβάνει manager των Reds διαδεχόμενος τον King Kenny Dalglish και προερχόμενος από την Swansea City.

Την προπονητική του καριέρα θα την ξεκινήσει στην Watford το 2008 και αφού πρώτα θα μαθητεύσει για κάποια χρόνια στην Ισπανία, μαθαίνοντας τα «μυστικά» της δουλειάς. Από την Watford πολύ σύντομα θα μεταπηδήσει στην Reading και από εκεί επίσης μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα μετακινηθεί στην Ουαλία για λογαριασμό της Swansea City.

Εκεί θα δείξει επί δύο χρονιές τις ικανότητές του στον πάγκο των Κύκνων, κάτι που τράβηξε την προσοχή των Διοικούντων των Κόκκινων και του πρότειναν να αναλάβει στην θέση του King Kenny.

Στα 3,5 χρόνια που θα είναι manager των Reds, θα έχει ανάμικτες καλές και κακές χρονιές, με την 2η του να είναι εντυπωσιακή και παρ’ ολίγο να κατακτήσει το πρωτάθλημα! Επί συνόλου 166 παρουσιών του στον πάγκο σε επίσημα παιχνίδια των Κόκκινων, η Ομάδα κέρδισε τα 85 από αυτά, σημειώνοντας και αρκετά ρεκόρ.

Μετά την απογοητευτική χρονιά 2014/15 και το μέτριο ξεκίνημα της 2015/16 θα απολυθεί τον Οκτώβριο του 2015, μετά το 1-1 με την Everton στο Goodison Park.

Δείτε παρακάτω ένα μικρό αφιέρωμα στην εποχή του Brendan Rodgers στον πάγκο των Reds:

Σαν σήμερα: 1/6/2012 Υπογράφει στους Reds ο Brendan Rodgers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com