Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/6/2019 Το 6ο αστέρι στον τελικό με Tottenham (vid)

Σαν σήμερα: 1/6/2019 Το 6ο αστέρι στον τελικό με Tottenham (vid)

Το 6ο Champions League (πρώην Κύπελλο Πρωταθλητριών) θα κατακτούσαν σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp, στο Metropolitano Stadium της Μαδρίτης με αντίπαλο την Tottenham.

Οι Κόκκινοι μπήκαν στο παιχνίδι με αποφασιστικότητα και πρόθεση να το διαχειριστούν με ωριμότητα και κυνισμό, το οποίο έκαναν πράξη. Ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2′ της συνάντησης από κτύπημα πέναλτι του Mohamed Salah, το οποίο υπέδειξε άμεσα ο Σλοβένος διαιτητής D. Skomina όταν σε προσπάθεια του Sadio Mane ο Moussa Sissoko σταμάτησε άθελα του την μπάλα με το χέρι.

Σε όλο το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο οι Κόκκινοι είχαν τις ευκαιρίες αλλά είτε από ατυχία, είτε λόγω του Hugo Lloris δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι ρόλοι και οι Spurs προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά και αυτοί είτε από ατυχία, είτε λόγω του Alisson Becker, δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον σκοπό τους. Την εικόνα του παιχνιδιού πάντως ολοκλήρωσε ο άνθρωπος των «ειδικών αποστολών» Divock Origi στο 87′, αφού έστειλε με αριστερό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Γάλλου τερματοφύλακα των Λονδρέζων, αξιοποιώντας την ασίστ του Joel Matip.

Έτσι οι Κόκκινοι θα κατακτήσουν το 6ο Champions League/Κύπελλο Πρωταθλητριών στην Ιστορία του Συλλόγου και θα συγκινήσουν νέες γενιές οπαδών ανά τον Κόσμο!!!

Στο Metropolitano Stadium παρακολούθησαν το παιχνίδι 63.272 θεατές, ανάμεσά τους και πάρα πολλά μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool, που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ομάδας και της διοργανώτριας αρχής, δηλαδή της UEFA. Όσα μέλη δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν, μετέτρεψαν τα στέκια της Λέσχης ανά την Ελλάδα σε μικρά Anfield και γιόρτασαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την κατάκτηση του τροπαίου!!!

Στο παρακάτω video μπορείτε να απολαύσετε τις φάσεις, τα γκολ του τελικού και την απονομή του τροπαίου στον Αρχηγό των Reds:

Σαν σήμερα: 1/6/2019 Το 6ο αστέρι στον τελικό με Tottenham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com