Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Θα είμαστε έτοιμοι για την Everton»

Trent: «Θα είμαστε έτοιμοι για την Everton»

Για τις προπονήσεις της ομάδας στο Melwood μίλησε μετά τον Jürgen Klopp και ο Trent Alexander-Arnold στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, συμφωνώντας με τον προπονητή του.

Ο δεξιός μπακ των Reds αναλυτικά ανέφερε:

“ Όλα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα. Ήταν πολύ θετικό που επιστρέψαμε πίσω στις προπονήσεις με τα παιδιά, ήταν αυτό που έλειπε σε όλους μας. Όλοι βρίσκονται σε καλή διάθεση και το κλίμα είναι καλό. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε. ”

“ Είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που μπορέσαμε να προπονηθούμε. Πολύ σπάνια περνάει τόσος καιρός χωρίς να δεις τα παιδιά. Ήταν μια πολύ καλή στιγμή για όλους μας. ”

“ Από την πρώτη εβδομάδα τα έχουμε πάει πολύ καλά. Υπάρχει ένταση, αφοσίωση και τα παιδιά τα κάνουν όλα όπως ακριβώς περιμέναμε. Ήταν μια καλή εβδομάδα και τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά. ”

“ Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα για τους αγώνες. Θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο υπόλοιπο της σεζόν. ” Είπε ο Trent Alexander-Arnold.

Για τον αγώνα με την Everton:

“ Για εμάς, είναι καλό που θα παίξουμε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη ένταση τόσο νωρίς. Θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως είναι αυτοί (Everton). Θα δούμε σε τι επίπεδο είμαστε από φυσικής κατάστασης κόντρα σε εκείνους. ”

“ Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι για όποιον και αν έρθει να μας αντιμετωπίσει. ”

Gini Wijnaldum και Trent Alexander-Arnold ευχαριστούν τον κόσμο μετά τη νίκη επί της Genk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com