Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αυτή είναι η φετινή μας pre season»

Klopp: «Αυτή είναι η φετινή μας pre season»

Οι καθημερινές προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο Melwood και ο Jürgen Klopp μίλησε για την πορεία τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξηγώντας πως τώρα οι Reds κάνουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία που δεν θα μπορέσουν να κάνουν αργότερα.

Ο προπονητής των Reds είπε στο Liverpoolfc.com για τις προπονήσεις στο Melwood:

“ Δεν χρειάζεται να είμαστε τώρα έτοιμοι για τους αγώνες. Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να ανεβάζουμε την ένταση, αλλά θα πρέπει να είμαστε στις 19 ή στις 20 του μήνα που θα αντιμετωπίσουμε, όποια από τις δύο μέρες αντιμετωπίσουμε την Everton. Εκείνη την στιγμή θα πρέπει να βρισκόμαστε στο 100%. ”

“ Υπάρχει ένα περιθώριο τριών εβδομάδων μέχρι τότε και αυτό είναι καλό. Θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε και θα το κάνουμε. Είναι η Pre Season για εμάς γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν περιμένουμε μια μεγάλη διακοπή μεταξύ των δύο σεζόν. Οπότε η τωρινή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για εμάς. ”

“ Είχαμε εννέα εβδομάδες χωρίς προπονήσεις, πάνω κάτω από τότε που παίξαμε τον τελευταίο μας αγώνα. Αυτό φέρνει ορισμένες διαφορές αλλά είναι και ενδιαφέρον. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Απολαμβάνουμε την τωρινή κατάσταση, είναι πολύ καλή. Για να είμαι ειλικρινής, αυτό κάνει την διαφορά για εμάς, δηλαδή το να βρισκόμαστε όλοι μαζί για μια ή δύο ώρες. ”

“ Έχεις αυτή την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο και όχι πίσω από μια οθόνη ή ένα κομπιούτερ. Είναι μια τεράστια, τεράστια ώθηση. ”

“ Τώρα γνωρίζουμε, πως από προπονητικής πλευράς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βρεθούμε στο 100% και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς και να προπονούμαστε με διαφορετικές εντάσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.”

“ Φυσικά και έχει ενδιαφέρον το πότε θα παίξουμε που και τι ώρα. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως θα οργανώσουμε το ταξίδι μας και όλα τα σχετικά. Η όλη κατάσταση μας κρατά απασχολημένους και αυτό είναι καλό. ”

Ο Jürgen Klopp κατά τη διάρκεια της περσινής καλοκαιρινής προετοιμασίας των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com