Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συζητάνε σήμερα για το Merseyside Derby οι ομάδες της PL

Συζητάνε σήμερα για το Merseyside Derby οι ομάδες της PL

Νέα τηλεδιάσκεψη θα έχουν σήμερα οι ομάδες της Premier League με τις ουδέτερες έδρες να είναι το βασικό θέμα της συζήτησης τους, αφού πλέον έχουν συμφωνήσει για την ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων.

Η Βρετανική αστυνομία χαρακτήρισε έξι παιχνίδια της Premier League ως υψηλού κινδύνου, τα οποία θα ήθελε να πραγματοποιηθούν σε ουδέτερες έδρες, με την τοπική όμως του Merseyside να δηλώνει πως δίνει το σχετικό «OK» για αγώνες στο Anfield και το Goodison Park.

Στα έξι αυτά παιχνίδια περιλαμβάνεται και το Merseyside Derby, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 20 ή στις 21 του μηνός, με την Liverpool να είναι η φιλοξενούμενη ομάδα.

Η Liverpool θεωρεί πως οι αγώνες μπορούν να διεξαχθούν κανονικά στο Merseyside, έχει έρθει σε επαφή με γκρουπ φιλάθλων τις και φυσικά τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Οι φόβοι όμως για συγκέντρωση οπαδών έξω από το Goodison Park συνεχίζουν να υπάρχουν, παρά το γεγονός πως το Sky Sports θα παρέχει ελεύθερα και χωρίς χρέωση το Derby.

Λόγο στην τελική απόφαση όσο αφορά το Merseyside Derby και το παιχνίδι που η ομάδα του Klopp θα κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, θα έχει και το δημοτικό συμβούλιο του Liverpool, το οποίο αναμένεται να ταχθεί υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα στο Goodison Park.

Ανεπίσημες συζητήσεις (εκτός τηλεδιάσκεψης) υπήρξαν καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αναφορικά με τις ουδέτερες έδρες αλλά δεν είχαν κάποια κατάληξη.

Αν τελικά αποφασιστεί το Merseyside Derby να αλλάξει έδρα, τότε τα δύο επικρατέστερα γήπεδα είναι το Wembley και το Villa Park, σύμφωνα με την Mirror.

Σοβαρή πιθανότητα για Merseyside Derby εκτός Goodison Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com