Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Williams αποκαλύπτει την συζήτηση του με τον Klopp πριν το ματς με την Arsenal

Ο Williams αποκαλύπτει την συζήτηση του με τον Klopp πριν το ματς με την Arsenal

Μία συζήτηση με τον Jürgen Klopp έδωσε στον Neco Williams την αυτοπεποίθηση να κάνει ένα αξέχαστο ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

Έχοντας μάθει ότι είναι στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Arsenal, στα πλαίσια του Carabao Cup, περίπου μια εβδομάδα πριν από τη συνάντηση στο Anfield, ο αμυντικός ένιωσε αμήχανος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αλλά ο Klopp κινήθηκε γρήγορα για να εξαλείψει τα νεύρα του Williams και ανταμείφθηκε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση όπου ο νεαρός βοήθησε, κατά τα τελευταία λεπτά του αγώνα, τον Divock Origi να ισοφαρισει καθώς το σκορ ήταν 4-5.

«Ήξερα περίπου μια εβδομάδα πριν ότι θα έπαιζα στο παιχνίδι με την Arsenal», ο 19χρονος υπενθύμισε σε πρόσφατη ανασκόπηση της σεζόν μέχρι τώρα στο Liverpoolfc.com.

«Νομίζω ότι ο προπονητής μπορούσε να δει ότι ήμουν λίγο νευρικός όταν έκανα προπόνηση οπότε με κάλεσε και απλώς είπε:« Παίξε το κανονικό παιχνίδι σου, παίξε όπως θα έπαιζες για τους U23, παίξε με αυτοπεποίθηση και δεν υπάρχει καμία πίεση.

«Όταν είπε αυτό σε μένα, μου πήρε ένα βάρος από τους ώμους μου ώστε να πάω σε αυτό το παιχνίδι και να παίξω με αυτοπεποίθηση.»

Το παιχνίδι στον τέταρτο γύρο ήταν μια αξιοσημείωτη περίσταση για να κάνεις την πρώτη σου εμφάνιση στην πρώτη ομάδα.

Οι Reds έχαναν 3-1, 4-2 και 5-4 κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά ο αποφασιστικός Williams με την πάσα του, στο 94ο λεπτά, ώθησε τον Origi να σημειώσει ενα υπέροχο γκολ και να οδηγήσει την ομάδα του στα πέναλτι.

Ο Caoimhin Kelleher έδωσε ένα πλεονέκτημα στη Liverpool, αποκρούοντας την προσπάθεια του Dani Ceballos και ο Curtis Jones σκόραρε το αποφασιστικό πέναλτι.

«Προσπαθούσα απλώς να τα ζήσω όλα, να τα καταλάβω και να απολαύσω κάθε λεπτό», είπε ο Williams. «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκα μπροστά από 50 χιλιάδες οπαδός και τραγουδώντας το You Never Never Walk Alone.

«Ήταν απλώς μια σουρεαλιστική στιγμή. Είμαι ευγνώμων στον προπονητή και σε όλο το προσωπικό της Ακαδημίας που με ετοίμαζε για εκείνη τη στιγμή. Είμαι τόσο ευγνώμων. »

Ο Ουαλός βασίστηκε σταθερά σε αυτή την ευκαιρία τους μήνες που ακολούθησαν.

Ο Williams ήταν μέλος της ομάδας που ταξίδεψε στο Qatar για το FIFA Club World Cup τον Δεκέμβριο, όπου οι νίκες επί των Monterey και Flamengo εξασφάλισαν αυτό το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία των Reds.

«Για μένα, ήταν η πρώτη φορά που ταξίδεψα με την πρώτη ομάδα», είπε. «Ήταν σαν μια αποκάλυψη για μένα το πώς είναι να είσαι με την πρώτη ομάδα.

«Προσπαθούσα απλώς να τα καταλάβω όλα, να ζήσω τα πάντα. Βλέποντας τους παίκτες να κερδίζουν και τα δύο παιχνίδια, προσπαθούσα να μάθω πράγματα και να τα βάλω στο παιχνίδι μου».

Μια άλλη καλή απόδοση για την αυτοπεποίθηση, στη νίκη επί της Everton για το FA Cup τον Ιανουάριο, ενίσχυσε περαιτέρω τις πιθανότητες του Williams αλλά εκείνη τη στιγμή η σεζόν αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας αλλα μεχρι τότε είχε κάνει 5 εμφανίσεις στην αρχική ενδεκάδα και ήταν στον πάγκο 9 φορές.

Συνεχίζει να κάνει τακτικές εμφανίσεις για τους U23 και θεωρεί επιτακτική ανάγκη να μην γίνει διάκριση μεταξύ των ομάδων (πρώτη ή μη) που παίζει.

«Είτε πρόκειται για τους U23 είτε για την πρώτη ομάδα, πρέπει να διατηρήσεις τα πρότυπα σου ψηλά», πρόσθεσε ο αμυντικός. «Πρέπει να παίξεις το ίδιο γιατί αν παίζουμε για τους U23 προφανώς το αφεντικό μπορεί να παρακολουθεί, οπότε πρέπει να παίξεις το ίδιο όπως θα έκανες σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

«Το παιχνίδι με τους U23 σου δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσεις να εξασκηθείς και να κάνεις πράγματα και να βελτιωθείς ως παίκτης. Ο χρόνος που θα παιξεις σ’ένα παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό πράγμα και θα μάθεις με κάθε τρόπο, είτε είναι η πρώτη ομάδα ή οι U23.»

Λαμπρό το μέλλον για τον Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com