Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Yossi Benayoun: »Ήταν προνόμιο για μένα να αγωνίζομαι για την Liverpool».

Yossi Benayoun: »Ήταν προνόμιο για μένα να αγωνίζομαι για την Liverpool».

Yossi Benayoun: ''Ήταν προνόμιο για μένα να αγωνίζομαι για την Liverpool''.

Σε δηλώσεις του στην τελευταία τηλεδιάσκεψη των Legends της Liverpool , ο Yossi Benayoun θυμάται τις καλύτερες στιγμές που πέρασε στον σύλλογο την τριετία 2007-2010.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

»Ευτυχώς είχα πολύ καλές αναμνήσεις με την Liverpool. Όταν έμαθα ότι ήμουν ο μόνος ποδοσφαιριστής της Liverpool που σημείωσε χατ-τρικ σε πρωτάθλημα, κύπελλο(FA CUP) και Champions League, ήμουν έκπληκτος. Το κατάφεραν και στην συνέχει ο Harry Kane και ακόμη ένας ποδοσφαιριστής δεν θυμάμαι, αλλά το να είσαι ο μοναδικός από την Liverpool είναι κάτι ξεχωριστό».

»Υπήρχαν κι άλλες ωραίες στιγμές, όπως το γκόλ απέναντι στην Fulham που μας έδωσε την ελπίδα για την κατάκτηση του τροπαίου, θυμάμαι πανηγυρίζαμε σαν τρελοί εκείνη την ημέρα. Η United όμως νίκησε αν θυμάμαι καλά την επόμενη ημέρα και επέστρεψαν αυτοί στην κορυφή. Μπορώ να πω, πως τα γκόλ είναι ξεχωριστά, αλλά το πιο ιδιαίτερο πράγμα για μένα είναι πως είχα το προνόμιο να φοραώ την φανέλα της Liverpool για τρία χρόνια».

»Κάθε έντος έδρας παιχνίδι ήταν ξεχωριστό, το συναίσθημα που ένιωθες όταν έμπαινες στο γήπεδο από τα αποδυτήρια ήταν ότι καλύτερο στον κόσμο. Τώρα είμαι αθλητικός διαυθυντής στην Beitar Jerusalem και με ρωτάνε γιατί στην Liverpool είναι τόσο ξεχωριστά σε σχέση με άλλες ομάδες, και τους απαντάω ότι αν δεν περπατήσεις από τα αποδυτήρια μέχρι το γήπεδο δεν μπορείς να το νιώσεις, την ατμόσφαιρα, τους οπαδούς, είναι ο μόνος τρόπος να το νιώσεις. Για μένα είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο».

Στην συνέχεια ο Benayoun μιλά για τα νέα του καθήκοντα στον χώρο του ποδοσφαίρου:

»Είμαι πολύ χαρούμενος με την νέα μου θέση, έχουμε κτίσει μια νέα ομάδα και τα πάμε πολύ καλά φέτος. Αμέσως μετά το τέλος της καριέρας μου ανέλαβα να κτίσω την ομάδα από την αρχή, άλλαξα 12 παίκτες, έφερα νέο προπονητή, οπότε αυτό με βοήθησε στο να μην σκέφτομαι στο ότι αποχώρησα οριστικά από την αγωνιστική δράση. Θεωρώ είναι μια θέση που μου ταιριάζει πολύ και το απολαμβάνω».

»Είναι κάπως μια διαφορετική μορφή πίεσης, όταν είσαι ποδοσφαιριστής νιώθεις την πίεση στα δικά σου πόδια, ενώ τώρα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Είναι λοιπόν διαφορετικό αλλά όπως είπα το απολαμβάνω».

Ο πρώην ισραηλινός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στην ομάδα μας τα έτη 2007-10 καταγράφοντας 134 επίσημες εμφανίσεις και 29 γκόλ.

Η Beitar Jerusalem, της οποίας είναι αθλητικός διαυθυντής ο Benayoun βρίσκεται στην τρίτη θέση της Ισραηλινής λίγκας με 50 βαθμούς, 5 περισσότερους από τον τέταρτο έχοντας έτσι αυτή τον πρώτο λόγο για έξοδο στην Ευρώπη και τα προκριματικά του Europa League.

Yossi Benayoun: ''Ήταν προνόμιο για μένα να αγωνίζομαι για την Liverpool''.
Η στιγμή που ο Yossi Benayoun σκοράρει για λογαριασμό της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com