Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αποκαλύπτει πως ονειρεύεται την Liverpool

Ο Klopp αποκαλύπτει πως ονειρεύεται την Liverpool

Τα πάντα έχει αλλάξει στην Liverpool ο Jürgen Klopp στα 4.5 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, επαναφέροντας το μέταλλο του νικητή και εξήγησε πως ακριβώς φαντάζεται την ομάδα.

Ο Γερμανός μίλησε σε βίντεο της Western Union:

“ Το όνειρο μου πάντα ήταν πως θα μπορούσαμε να παίζουμε με μια τυχαία φανέλα, αλλά αν μας έβλεπες να παίζουμε θα έλεγες: “ Αχ, αυτή είναι η Liverpool.”

“ Να είναι τόσο ξεκάθαρη η ταυτότητα της ομάδας που να είναι λένε όλοι πως αυτή είναι η Liverpool. Αυτό προσπαθούμε. Έχουμε μερικούς ξεκάθαρους κανόνες αναφορικά με το πως θέλουμε να παίζουμε, πως θέλουμε να αμυνόμαστε και πως θέλουμε να αμυνόμαστε, που και πως θέλουμε να πασάρουμε την μπάλα. ”

“ Κερδίσαμε τον τελικό του Champions League. Ήταν σπουδαίο, αλλά ας συνεχίσουμε. Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν το πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε, αν είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι και αν βελτιώσουμε μερικά πράγματα, τα οποία θα μας κάνουν καλύτερους. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτό είναι το κίνητρο μας. Χρησιμοποιούμε την περσινή σεζόν ως μια βάση και όχι ως το πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε και να πληγωθούμε (με την απώλεια του πρωταθλήματος). ”

“ Φυσικά και μας πλήγωσε, αλλά εσύ αποφασίζεις πόσο θα πονέσεις και τι θα κάνεις με αυτά που έμαθες. Αποφασίσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε, ενώ ήμασταν ήδη μια πολύ καλή ομάδα. ”

“ Αν είσαι μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα, πρέπει να κερδίζεις τους αγώνες. Οπότε τώρα για εμάς έχει σημασία πόσους αγώνες θα κερδίσουμε. ”

“ Παίρνουμε πραγματικά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της ζωής μας, γιατί είναι το μοναδικό που παίζουμε (εκείνη τη στιγμή). ”

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει το διπλό στην έδρα της Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com