Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετική για αγώνες στο Anfield η Κυβέρνηση!

Θετική για αγώνες στο Anfield η Κυβέρνηση!

Καμία αντίρρηση στη διεξαγωγή αγώνων της Premier League στο Anfield δεν έχει η Αγγλική Κυβέρνηση, όπως και η Αστυνομία του Merseyside.

Το ρεπορτάζ έρχεται από την Κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail, η οποία επικοινώνησε με τον Υπουργό πολιτισμού, μεσών ενημέρωσης και αθλητισμού, Oliver Dowden αναφορικά με την διεξαγωγή των έξι αγώνων που χαρακτηρίστηκαν ως υψηλού κινδύνου από την αστυνομία.

Ο Dowden απάντησε πως αυτή την απάντηση θα πρέπει να την πάρει τοπική αστυνομία, η σύμβουλοι υγείας, οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και οι ειδικοί δημόσιας υγείας.

Η αστυνομία του Merseyside με γραπτή της δήλωση έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να πραγματοποιηθούν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών σε Anfield και Goodison Park, ανάβοντας έτσι το δικό της πράσινο φως.

Οι Reds χρειάζονται μόλις έξι βαθμούς για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο και αυτό θα μπορούσε να γίνει στον εντός έδρας αγώνα με την Crystal Palace την 31η αγωνιστική, ο οποίος ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο Anfield μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Dowden είπε από την Downing Street:

“ Υπάρχει ένας καθιερωμένος μηχανισμός μέσω της τοπικής αρχής ασφάλειας για να καθορίσει εάν είναι σκόπιμο να διεξαχθεί ένας αγώνας όπως έχει προγραμματιστεί σε εντός έδρας ή όχι. ”

“ Εάν αποφασιστεί πως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, τότε οι οπαδοί θα πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Οι οπαδοί και ο Βρετανικός λαός έχουν υιοθετήσει μια πολύ λογική προσέγγιση. Καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν. ”

“ Το ποδόσφαιρο επιστρέφει. ”

Όταν ρωτήθηκε από την Daily Mail αν υπάρχει πρόθεση να προβληθούν ελεύθερα τα μεγάλα παιχνίδια:

“ Ναι, αυτό είναι σωστό. Είναι ένας από τους λόγους που εγώ πίεζα για ελεύθερη μετάδοση των αγώνων. Για να μην χρειαστεί να πάνε οι οπαδοί σε σπίτια φίλων, για να δουν αυτούς τους αγώνες ή στα γήπεδα. ”

Οι Reds ενδέχεται να κερδίσουν τον τίτλο στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com