Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Torres: «Ο Stevie αγαπάει την Liverpool»

Torres: «Ο Stevie αγαπάει την Liverpool»

Ο Steven Gerrard γιορτάζει σήμερα τα 40α του γενέθλια και ο Fernando Torres μίλησε στην Independent για τον Captain Fantastic των Reds λέγοντας μόνο τα καλύτερα.

Ο Ισπανός πρώην επιθετικός των Reds είπε για τον Steven Gerrard:

“ Στην αρχή δεν είχαμε μια πολύ στενή σχέση με τον Stevie λόγω των προβλημάτων που είχαμε με την γλώσσα. Είχα όμως παρατηρήσει πως πάντα με πρόσεχε. Πάντα μου έδινε προσοχή και ήθελε να ήταν σίγουρος πως είχα όλα όσα χρειαζόμουν. ”

“ Ο Stevie είναι ένας απλός άνθρωπος και πάντα έδινε το καλό παράδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ παράλληλα ήταν και ο βασιλιάς της πόλης και της ομάδας και είχε τεράστιες ευθύνες. Ποτέ δεν φάνηκε να τον επηρεάζει αυτό όμως. ”

“ Αγαπάει την Liverpool και πάντα βοηθούσε τους νέους παίκτες από την πρώτη τους μέρα στο Melwood, αν έβλεπε πως είχαν την κατάλληλη συμπεριφορά και πρόθεση να βοηθήσουν την ομάδα. Εγώ του το έδειξα αμέσως και μπόρεσε να το δει. Όταν ένας παίκτης σαν εκείνον σε προσέχει, του αρέσεις και σε πιστεύει, δεν μπορείς να τον απογοητεύσεις. Ένιωσα ότι ήμουν υπεύθυνος. ”

“ Ο Stevie πάντα συμπεριφερόταν ως ηγέτης και ποτέ δεν έψαξε για δικαιολογίες ή έκανε παράπονα. Δούλευε σκληρά σε κάθε προπόνηση και μας έμαθε την αφοσίωση και την θέληση που χρειάζεται (για να πετύχεις). ” Είπε ο Torres.

“ Πρέπει να αποτελεί μεγάλη έμπνευση για κάθε παίκτη και για εμένα ήταν. Το μόνο πράγμα που ζητούν οι οπαδοί από τους παίκτες και τον προπονητή, είναι να τα δίνουν όλα και αυτό έκανε ο Stevie. Αυτός είναι ο λόγος που έχει αγαπηθεί τόσο και τον σέβονται όλοι. ”

“ Δεν έμεινα έκπληκτος που έγινε προπονητής γιατί έχει δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά: ισχυρή νοοτροπία και αποφασιστικότητα. Γεννήθηκε για να γίνει ηγέτης και είμαι σίγουρος πως απολαμβάνει να προετοιμάζεται για τους αγώνες και να προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του. ”

“ Είμαι σίγουρος πως θα γίνει επιτυχημένος και ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Stevie στον πάγκο του Anfield μια μέρα; Θα ήταν υπέροχο να δούμε τον Stevie να οδηγεί την Liverpool σε τρόπαια. ”

Ύμνοι του Fernando Torres για τον Steven Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com