Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μιλάει για τα άδεια γήπεδα και στέλνει το μήνυμά του στους Red fans

Ο Klopp μιλάει για τα άδεια γήπεδα και στέλνει το μήνυμά του στους Red fans

Οι υπόλοιποι αγώνες της Premier League θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες των γηπέδων, αλλά ο φόβος για συγκεντρώσεις του κόσμου έξω από τα στάδια υπάρχει ακόμα και ο Jürgen Klopp τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα.

Για το ενδεχόμενο να γίνουν αγώνες σε ουδέτερες έδρες ο Γερμανός είπε:

“ Δεν γνωρίζουμε κάτι οριστικό για τα γήπεδα ακόμα. Από ότι έχω ακούσει οι συζητήσεις συνεχίζονται. Είμαι σίγουρος πως θα βρούμε μια λύση στην Liverpool για το πρόβλημα. ”

“ Άκουσα πριν μια μέρα πως έχουμε τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου και τώρα χρειαζόμαστε τους καλύτερους από το σπίτι οπαδούς του κόσμου. Έτσι έχουν τα πράγματα. ” Είπε ο Klopp στο beIN Sports.

“ Έχουμε κάνει υπομονή και πρέπει να κάνουμε και άλλη. Αν δεν είχε σταματήσει το πρωτάθλημα και αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά τα χαζά περί ακύρωσης της σεζόν, ήταν ξεκάθαρο πως θα ήμασταν ήδη πρωταθλητές. ”

Για την συνέχεια των αγώνων:

“ Θέλαμε να παίξουμε όπως και να έχει και τώρα είμαστε απεγνωσμένοι να παίξουμε γιατί θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές στο γήπεδο και φαίνεται πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό. ”

“ Δεν ξέρουμε που θα γίνει αυτό (η κατάκτηση του τίτλου), ελπίζουμε να γίνει στο Anfield αλλά ακόμα δεν το γνωρίζουμε και δεν είναι σημαντικό. ”

“ Οι περισσότεροι άνθρωποι του κόσμου ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να γίνουν πρωταθλητές της Premier League. Εμείς φαίνεται πως έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε. ”

Για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών:

“ Για εμένα ακόμη και σε ένα άδειο γήπεδο μπλα, μπλα, μπλα και με τις ευχές, την αγάπη και τις προσευχές από τους οπαδούς μας ανά τον κόσμο, θα είναι μια υπέροχη μέρα. ”

“ Ναι, δεν θα είναι τέλεια αλλά δεν θα είναι για λίγο καιρό τέλεια τα πράγματα οπότε θα πρέπει να το συνηθίσουμε. Θέλουμε απλά να το κάνουμε (να γίνουμε πρωταθλητές) και να δούμε πως είναι. ”

“ Είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ καλό. Συνήθως έχεις 50% πιθανότητα να μην γίνεις πρωταθλητής στο δικό σου γήπεδο. Αλλά ποιος νοιάζεται; Αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. ”

“ Θέλουμε απλά να είμαστε μαζί εκείνη τη στιγμή και θα δούμε πόση στενή επαφή θα επιτρέπεται μέχρι τότε. Θα χρησιμοποιήσουμε όσο περισσότερη γίνεται, αλλά μόνο αν επιτρέπεται. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Θα υπάρξει μια στιγμή στη ζωή μας που θα έχουμε την δυνατότητα και θα επιτρέπεται να πανηγυρίσουμε μαζί και θα πανηγυρίσουμε για τον κατάλληλο λόγο. Όποτε και αν συμβεί αυτό. ”

Ένας γύρος του θριάμβου είναι στα πλάνα της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com