Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Giggs: «Με πονάει που το λέω αλλά η Liverpool είναι φανταστική φέτος»

Giggs: «Με πονάει που το λέω αλλά η Liverpool είναι φανταστική φέτος»

Η Premier League θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, κάτι που σημαίνει πως ακόμη και όσοι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα την Liverpool όπως ο Ryan Giggs έχουν πλέον καταλάβει θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ουαλός πρώην παίκτης της Manchester United είπε τα εξής στο Sky Sports για την φετινή Premier League και την Liverpool:

“ Με την διακοπή που είχαμε στην σεζόν λόγω του κορονοϊού πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα ορισμένα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν. ”

“ Πιστεύω όμως πως αυτό που έχουμε δει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν είναι ότι, η Liverpool είναι μια φανταστική ομάδα και με έναν σπουδαίο προπονητή, τον Jürgen Klopp. Με πονάει που το λέω ως οπαδός της United, αλλά είναι φανταστικοί φέτος. ”

“ Φυσικά και θα πάνε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το αξίζουν, με όποιον τρόπο κι αν συμβεί αυτό. Είναι θαυμάσιοι εδώ και δύο σεζόν βασικά γιατί και πέρυσι πίεζαν την Manchester City ως το τέλος. Είναι μία ωραία ομάδα για να βλέπεις.” Είπε ο Giggs.

“ Έχω πάρει ορισμένα συγκεκριμένα στοιχεία από τον τρόπο παιχνιδιού της Liverpool και θέλω να τα χρησιμοποιήσω με την Ουαλία. ”

“ Ελπίζω η United να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τους φτάσει. Πρέπει όμως να δίνουμε τα εύσημα στις ομάδες που τα αξίζουν και η Liverpool είναι φανταστική φέτος. ”

James Milner και Mo Salah στη νίκη επί της Watford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com