Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool πιστεύει πως θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες της στο Anfield

Η Liverpool πιστεύει πως θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες της στο Anfield

Η ημερομηνία επανέναρξης της Premier League αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης και θα είναι η 17η Ιουνίου, αλλά αυτό που δεν αποφασίστηκε είναι αν τα μεγάλα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις φυσικές έδρες των ομάδων και αν η Liverpool θα δώσει τους τέσσερις εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες της στο Anfield ή σε κάποιο άλλο γήπεδο.

Το ενδεχόμενο να μην χρησιμοποιήθει το Anfield ξανά την φετινή σεζόν συνεχίζει να υπάρχει, ώστε να μην συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το γήπεδο για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου, αλλά η Liverpool θεωρεί πως θα δώσει και τους τέσσερις αγώνες που απομένουν στη φυσική της έδρα.

Είναι πιθανό να κατακτήσουν οι Reds και μαθηματικά τον τίτλο της Premier League στις 27 ή στις 28 Ιουνίου στον εντός έδρας αγώνα με την Crystal Palace δηλαδή (αν αυτό δεν συμβεί στο Merseyside Derby) και υπάρχουν φόβοι πως ο κόσμος της ομάδας θα βγει να πανηγυρίσει κοντά στο γήπεδο.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου δεν έχουν πάρει μέρος σε κάποια συζήτηση που θέλει το Anfield να μένει εκτός των τελευταίων αγώνων, αλλά αντιλαμβάνονται πως θα χρειαστούν επιπλέον συζητήσεις για την διοργάνωση ορισμένων συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία πως η αστυνομία του Merseyside θα ανάψει και τυπικά το πράσινο φως και θα επιτρέψει την διοργάνωση αγώνων στο Anfield.

Στο Anfield θεωρεί πως θα ολοκληρώσει την σεζόν η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com