Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε αρχηγό τον Hendo»

Gomez: «Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε αρχηγό τον Hendo»

Καταπληκτικός είναι φέτος ο Jordan Henderson και έχει αρχίσει να παίρνει την αναγνωρισημότητα που του αξίζει, με τον Joe Gomez να γίνεται ο τελευταίος παίκτης που του πλέκει το εγκώμιο.

Ο Άγγλος αμυντικός μίλησε για τον αρχηγό στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Hendo. Τους τελευταίους μήνες και τις τελευταίες σεζόν έχει αρχίσει να παίρνει την αναγνωρισημότητα που του αξίζει. ”

“ Για εμένα είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Νιώθω ευλογημένος που είναι ο αρχηγός μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι ηγέτης και εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου. ”

“ Έχει αναλάβει τεράστιες ευθύνες τους τελευταίους μήνες και τα έχει πάει καλά από όλες τις απόψεις. Θεωρώ πως βλέπετε τι ηγέτης είναι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά επίσης και πόσο σημαντικά είναι τα πράγματα που έχει οργανώσει εκτός αυτού. ”

“ Δεν το κάνει μόνο για τον εαυτό του. Έχει ενώσει την Premier League. Έχει δώσει σε εμάς τους ποδοσφαιριστές τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να βοηθήσουμε με τον σωστό τρόπο. ”

“ Ελπίζω ο Hendo να συνεχίσει να παίρνει την αναγνωρισημότητα που του αξίζει, γιατί όλοι εμείς στην ομάδα είμαστε ευγνώμονες που είναι ο ηγέτης μας. ”

Απόλυτος ηγέτης ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com