Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: «Ο Benitez δεν με άφησε να αποχαιρετήσω τον κόσμο της Liverpool»

Fowler: «Ο Benitez δεν με άφησε να αποχαιρετήσω τον κόσμο της Liverpool»

Την 13η επέτειο του τελικού του Champions League στην Αθήνα είχαμε χθες, όπου η Liverpool ηττήθηκε με 2-1 από την AC Milan και δεν κατέκτησε το τρόπαιο, με τον Robbie Fowler να μην βρίσκεται στην αποστολή και να χάνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Fowler είπε στην Mirror για τον τελικό της Αθήνας και την ευκαιρία που του στέρησε ο Rafa Benitez:

“ Θα δείτε πολλές μεγάλες επετείους αυτή την εβδομάδα, κάποιες από τις μεγαλύτερες στην Ευρωπαϊκή ιστορία των Βρετανικών ομάδων. ”

“ Για εμένα όμως, αυτό το Σαββατοκύριακο αποτελεί μια στενάχωρη επέτειο και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η μέρα που το ποδόσφαιρο με έκανε να κλάψω για δεύτερη φορά, η μέρα που τελείωσα ως παίκτης από τη Liverpool. ”

“ Ήταν επίσης μια από τις πιο επίπονες στιγμές στην καριέρα μου, αφού δεν μου επετράπη να πω αντίο στην ομάδα που αγαπούσα, με έναν τρόπο που θα λάτρευα να το κάνω. ”

“ Πριν από 13 χρόνια αντιμετωπίσαμε για δεύτερη φορά την φορά την Milan στον τελικό του Champions League και αυτό θα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την Liverpool. ”

“ Ήξερα πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο μου και αναρωτιόμουν αν θα προσφέρουν κάποιο ρόλο στο τεχνικό επιτελείο. Πιο πολύ ευχόμουν παρά αναρωτιόμουν! ” Πρόσθεσε ο Fowler.

“ Ήξερα πως δεν θα ξεκίναγα κόντρα στη Milan, αλλά πίστευα πως θα ήμουν στον πάγκο. Και αν είσαι στον πάγκο, μπορείς να ονειρεύεσαι. ”

“ Δεν ήμουν όμως καν στην αποστολή και δεν ντρέπομαι να παραδεχθώ, πως ένιωσα απογοητευμένος. Είχα μονίμως ένα δάκρυ στο μάτι μου κατά την διαδρομή μας προς το γήπεδο. Ο Rafa Benitez πληρωνόταν όμως, για να παίρνει δύσκολες αποφάσεις. ”

“ Ένιωθα πως υπάρχει μια θέση για εμένα στον πάγκο. Το λέω αυτό γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι και χωρίς έλλειψη σεβασμού σε κάποιον συμπαίκτη μου. Ο Rafa επέλεξε κάποιον που δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο Anfield και θα έφευγε και εκείνος. ”

“ Νομίζω πως μια φωτογραφία μου στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα και κατάκτηση του τροπαίου από την Liverpool, θα ήταν ο τέλειος τρόπος για να πω αντίο. ”

“ Οι Crouch και Bellamy επίσης δεν ξεκίνησαν και χάσαμε. Αυτό δείχνει πως η επιλογή της ενδεκάδας από τον Rafa ήταν λανθασμένη. ”

“ Με αυτούς τους δύο στον πάγκο, ο Rafa ήθελε να έχει μεγαλύτερη ισορροπία η ενδεκάδα και έτσι επέλεξε έναν εξτρέμ (Mark Gonzalez) για πιθανή αλλαγή και όχι εμένα, αν και δεν έβρισκα πως θα πέρναγε στον αγώνα. ”

“ Ως επιθετικός, σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να βρω την ισοφάριση αφού χάναμε με 2-1. Έτσι βλέπεις πάντα τα πράγματα (αν είσαι επιθετικός). ”

Η ενδεκάδα της Liverpool στον τελικό της Αθήνας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com