Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dudek: «Σπουδαίος τερματοφύλακας ο Karius»

Dudek: «Σπουδαίος τερματοφύλακας ο Karius»

Στην Αγγλία επέστρεψε ο Loris Karius μετά την πρόωρη λήξη του δανεισμού του στην Besiktas και ο πρώην keeper των Reds, Jerzy Dudek τον χαρακτήρισε ως έναν σπουδαίο τερματοφύλακα σε σημερινές δηλώσεις του.

Ο Πολωνός είπε για τον Γερμανό τερματοφύλακα στην Liverpool Echo:

“ Θεωρώ πως είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για αυτό. Ήθελε να πάει στην Τουρκία, για να ξεφύγει λίγο από τα φώτα. ”

“ Ήμουν στο Κίεβο και του μίλησα μετά τον τελικό. Ένιωσα λυπημένος για εκείνον γιατί δεν του άξιζε αυτό. ”

“ Είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας και τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν. Όταν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί, θέλεις να προχωρήσεις, να ανοίξεις μια άλλη πόρτα και να έχεις μια άλλη ευκαιρία. Δεν είναι εύκολο να σταθείς όρθιος, όταν συμβαίνει αυτό σε παιχνίδι κόντρα στην Real Madrid. ”

“ Γνωρίζω πως τώρα έχει επιστρέψει στην Liverpool. Πλέον είναι στο χέρι του προπονητή να δει τι θα κάνει. Είναι μια απόφαση που θα πάρει ο προπονητής και θα εξαρτηθεί και από το πως νιώθει ο ίδιος. Ίσως μείνει στη Liverpool και μάθει από τα λάθη του. ”

“ Μπορεί να γίνει σημαντικός και ίσως σκέφτεται πως θέλει να επιστρέψει στην ομάδα της Liverpool, πως έχει να δώσει κάτι μετά τον τελικό. ”

“ Όμως όπως είπα, η απόφαση θα παρθεί σε συνάντηση μεταξύ του παίκτη και του προπονητή. ”

Ο Loris Karius τον Αύγουστο του 2018 σε φιλικό κόντρα στην Torino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com