Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Liverpool στον τελικό»

Pochettino: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Liverpool στον τελικό»

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από την κατάκτηση του έκτου Champions League της Liverpool κόντρα στην Tottenham και ο τότε προπονητής των Spurs, Mauricio Pochettino μίλησε για τον τελικό της Μαδρίτης σε συνέντευξη του με την εφημερίδα, Daily Mail.

Ο Αργεντινός προπονητής είπε για τον περσινό τελικό κόντρα στους Reds:

“ Ήμουν πεπεισμένος πως ο τελικός θα πήγαινε με το δικό μας μέρος. Αυτό ήταν στο μυαλό μας. Κανείς όμως δεν είναι προετοιμασμένος να δεχθεί ένα γκολ με τέτοιο τρόπο μετά από 30 δευτερόλεπτα σε τελικό του Champions League. Αυτό το γκολ άλλαξε όλο το παιχνίδι και όλα μας τα συναισθήματα. ”

“ Είναι δύσκολο να προετοιμάσεις την ομάδα για ένα τέτοιο συμβάν. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Liverpool. Ήμασταν άτυχοι που δεν σκοράραμε. Ίσως αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά στην τελική αυτό που μετράει στους τελικούς είναι η νίκη και ο τίτλος. Δεν έχει σημασία ποιος το αξίζει και ποιος δεν το αξίζει. ”

“ Όποιος κερδίσει, έχει κερδίσει. Όταν χάνεις, πολλοί άνθρωποι θα έχουν διάφορες απόψεις για τον αγώνα αλλά αν κερδίσεις, κανείς δεν αναλύει το πως κέρδισες. Μετράει μόνο η νίκη. ”

“ Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Ήταν δύσκολο να σταματήσω να κλαίω και να σταματήσω να νιώθω άσχημα. Μπορείτε να πάρετε το παράδειγμα της Liverpool με την Real Madrid. ” Είπε ο Pochettino.

Ο Mohamed Salah άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό με πέναλτι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com