Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή στις προπονήσεις

Ο Klopp για την επιστροφή στις προπονήσεις

Στην δουλειά και στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι Reds και ο Jürgen Klopp επέστρεψε στις συνεντεύξεις που παραχωρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Βασικό θέμα της πλέον πρόσφατης συνέντευξης του Γερμανού ήταν η επανέναρξη των προπονήσεων και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση που πλησιάζει.

Ο Jürgen Klopp για την σημερινή επιστροφή στο Melwood και τις προπονήσεις είπε:

“ Κανείς δεν θέλει να θέσει τους ποδοσφαιριστές σε κίνδυνο, αλλά θεωρώ πως θα είναι ασφαλείς με όλα όσα γνωρίζουμε πλέον και αν τηρούμε τις αποστάσεις τις ασφαλείας και κάνουμε συχνά το τεστ και όλα τα σχετικά. ”

“ Η Γερμανία το έχει ήδη αποδείξει (πως μπορεί να γίνει επιστροφή στις προπονήσεις). Μερικοί παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον ιό, αλλά έκαναν προπονήσεις για πέντε εβδομάδες και τώρα ξεκίνησαν να παίζουν. Μέχρι στιγμής είχαν 10 ή 12 θετικά τεστ. ”

“ Ελπίζω τώρα στην Αγγλία να κάνουμε το σωστό. Όλα έχουν να κάνουν με την χρονική στιγμή. ”

“ Θέλουμε να πάρουμε πίσω βήμα-βήμα κομμάτια της ζωής μας. Όλοι συμφωνούν με αυτό και το σημαντικό είναι πότε. Είναι μια καλή στιγμή να το κάνουμε (επανεκκίνηση προπονήσεων). Θα έρθουν και τα υπόλοιπα, αυτό είναι σίγουρο. ”

Για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών:

“ Το τέλειο πακέτο του ποδοσφαίρου είναι ένα ασφυκτικά γεμάτο Anfield, με δύο καλές ομάδες, μια μεγάλη μάχη, σούπερ γκολ και στο τέλος μια νίκη της Liverpool. ”

“ Όλα αυτά είναι πιθανά, αλλά το Anfield δεν θα είναι γεμάτο για λίγο καιρό. Αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε. ”

“ Φαίνεται πως είναι εφικτό και στην Γερμανία γίνεται ήδη, να πραγματοποιούνται οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. ”

“ Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ήταν πάρα πολύ καλοί με σούπερ γκολ. Ήταν πραγματικές μάχες και με καλά αποτελέσματα. Φανταστείτε πως η πρώτη νύχτα μετά την επανέναρξη, θα είναι κάπως: Κοίτα εδώ, εκεί και πως θα το κάνουμε να δουλέψει; Πως θα είναι το ποδόσφαιρο; ” Είπε ο Klopp.

“ Στην Γερμανία οι ομάδες τα δίνουν όλα. Ορισμένες ομάδες θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία και αυτό ακριβώς θα συμβεί και στην Αγγλία. ”

“ Όταν ξεκινήσουμε ξανά, πάλι θα πρέπει να τα διεκδικήσουμε όλα. Ο ανταγωνισμός θα φέρει την ένταση. ”

Πως αντέδρασε όταν έμαθε πως οι ομάδες μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις:

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος! Δεν μπορούσα να περιμένω, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε να το κάνουμε ξανά αυτό. Μπορούμε να επιστρέψουμε στο Melwood και να προπονηθούμε σε μικρά γκρουπ παικτών και να κάνουμε όλα τα σχετικά. ”

“ Πάντα λέω πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε, αλλά δεν πιστεύω πως έχουμε βιαστεί τώρα. Είναι το πρώτο βήμα και θα κάνουμε προπονήσεις με πέντε παίκτες και αποστάσεις ασφαλείας. ”

Πως θα είναι οι προπονήσεις:

“ Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλο είναι ένα ποδοσφαιρικό και κατά πάσα πιθανότητες θα είναι ένας τερματοφύλακας και τέσσερις παίκτες, ή πέντε παίκτες και ένας τερματοφύλακας στα γκρουπ. ”

“ Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χώρο θα χρειαστούν, για να κάνουν όσα πρέπει να κάνουν. ”

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com