Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cisse: «Νιώθω περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της Liverpool»

Cisse: «Νιώθω περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της Liverpool»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε ο πρώην κεντρικός επιθετικός των Reds, Djibril Cisse.

Ο Γάλλος αγωνίστηκε στους Reds από το 2004 μέχρι το 2006 και βοήθησε στην κατάκτηση σημαντικών τίτλων, όπως το Uefa Champions League και το FA Cup.

Ρωτήθηκε αν παρακολουθεί ακόμα τα παιχνίδια της ομάδας:

“ Ναι, ναι, ναι. Δεν βλέπω όλα τα παιχνίδια αλλά παρακολουθώ τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα.”

“ Τα χρόνια που πέρασα στην Liverpool αποτελούν ένα κομμάτι της καριέρας μου, για το οποίο είμαι περήφανος. Είναι η ομάδα που μου έδωσε το μεγαλύτερο τρόπαιο που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής. ”

“ Είμαι περήφανος. Νιώθω περήφανος που ήμουν και είμαι μέλος της οικογένειας της Liverpool. ”

Για την σεζόν 2004-05 και την κατάκτηση του Uefa Champions League:

“ Υπήρξαν και άλλες καλές στιγμές αλλά αυτή (η κατάκτηση του Champions League) είναι η καλύτερη λόγω της συνολικής ιστορίας. ”

“ Η δική μου ιστορία είναι διαφορετική. Ήμουν τραυματίας για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Κατάφερα να επιστρέψω σχετικά γρήγορα και ήμουν μαζί με την ομάδα στα προημιτελικά, στον ημιτελικό και στον τελικό. ”

“ Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα. Σκόραρα το πέναλτι και πήραμε το τρόπαιο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Ίσως αν ήμουν Παγκόσμιος Πρωταθλητής (με την Γαλλία) αλλά και πάλι δεν νομίζω πως θα ήταν καλύτερο. ”

“ Ήταν γραφτό. Δεν γίνεται να ξεπεράσεις τόσα πολλά εμπόδια με τέτοιο τρόπο. Ήταν η χρονιά μας.”

“ Υπήρχαν πολλές καλύτερες ομάδες με μεγαλύτερα ονόματα από εμάς, αλλά εμείς είχαμε μεγάλη καρδιά. Κάθε ματς ήταν μάχη για εμάς. Γνωρίζαμε πως δεν γινόταν να μην δώσουμε το 100 ή 250% γιατί η αντίπαλη ομάδα είχε μεγαλύτερη ποιότητα από εμάς και καλύτερους παίκτες. ” Σημείωσε ο Cisse.

“ Είχαμε όμως την δίψα και την θέληση για την νίκη, θέλαμε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον. Η καρδιά μας ήταν μεγαλύτερη και το δείξαμε αυτό στον τελικό. ”

Ο Djibril Cisse στο περσινό παιχνίδι θρύλων Liverpool και Milan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com