Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο πλήρης οδηγός της Bundesliga για τους φίλους της Liverpool!

Ο πλήρης οδηγός της Bundesliga για τους φίλους της Liverpool!

Το ποδόσφαιρο από σήμερα επιστρέφει! Μετά από περίπου δύο μήνες το κορυφαίο άθλημα είναι και πάλι εδώ, με την Bundesliga να είναι το πρώτο πρωτάθλημα που ξεκινάει ξανά σήμερα το μεσημέρι, με τους αγώνες να διεξάγονται στις έδρες των ομάδων και κεκλεισμένων των θυρών.

Το Γερμανικό Πρωτάθλημα θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών τουλάχιστον για έναν μήνα, μέχρι δηλαδή να επιστρέψουν τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα και φυσικά των φίλων της Liverpool. Το liverpool.gr είναι εδώ και θα σας παρέχει έναν χρήσιμο οδηγό.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται φυσικά η Bayern Munich με 55 βαθμούς, στην δεύτερη η Borussia Dortmund με 51 και ακολουθούν οι RB Leipzig με 50, Borussia Monchengladbach με 49 και Bayer Leverkusen με 47, σε μια ενδιαφέρουσα κούρσα τίτλου με φαβορί φυσικά τους Βαυαρούς.

Το πρωτάθλημα επιστρέφει με το σπουδαίο Revierderby ανάμεσα στην πρώην ομάδα του Jürgen Klopp, Borussia Dortmund και την Schalke.

Οι Βασιλικοί Μπλε βρίσκονται στην έκτη θέση με 37 βαθμούς και θα φιλοξενηθούν στο Signal Iduna Park σήμερα στις 16:30 από την Borussia Dortmund, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον για τους φίλους των Reds, αφού και θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την πρώην ομάδα του προπονητή τους, αλλά και να παρακολουθήσουν τον Jadon Sancho.

Το RevierDerby θεωρείται και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο Γερμανικό ποδόσφαιρο. Στον πρώτο γύρο είχαμε ισοπαλία δίχως τέρματα.

Η Borussia Dortmund θα προσπαθήσει να επικρατήσει και να μείνει σε απόσταση τεσσάρων ή και λιγότερων βαθμών (αν στραβοπατήσει η Bayern) από την κορυφή.

“ Ένα Revierderby χωρίς οπαδούς κάνει την καρδιά σου να πονάει. Θα χρειαστούμε μεγάλο προσωπικό κίνητρο το Σάββατο, αφού δεν θα έχουμε τους οπαδούς μας. Όλοι θα πρέπει να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το σπίτι. Θα είναι πολύ σημαντικό για την επανέναρξη. ” Είπε ο τεχνικός διευθυντής της Borussia Dortmund, Michael Zorc.

Ο Jadon Sancho ενδιαφέρει την Liverpool, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όπως και ο Timo Werner.

Ο δεύτερος αγωνίζεται την ίδια ώρα κόντρα στην 8η Freiburg στην Red Bull Arena και σκοπεύει να συνεχίσει να σκοράρει.

Ο Timo Werner έχει σημειώσει 21 γκολ στη φετινή Bundesliga και αποτελεί ίσως τον πρώτο μεταγραφικό στόχο των Reds, αφού αρέσει στον Jürgen Klopp. Στον πρώτο γύρο δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην Freiburg και θα προσπαθήσει να το κάνει σήμερα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:30 ώρα Ελλάδος.

Ενδιαφέρον θα έχουν και οι προσπάθειες του Marko Grujic και της ομάδας του, Hertha Berlin κόντρα στην Hoffenheim. Ο Σέρβος μέσος δεν έχει πραγματοποιήσει τις επιθυμητές εμφανίσεις φέτος και θέλει να κλείσει καλά τη σεζόν.

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει και η πρώην ομάδα του Jürgen Klopp, Mainz στην οποία αγωνίζεται ο Taiwo Awoniyi με τη μορφή δανεισμού από τη Liverpool. Η Mainz φιλοξενεί την Cologne το απόγευμα της Κυριακής στις 16:30 ώρα και το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι η μοναδική επιλογή για τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού δεν έχει οριστεί άλλος αγώνας της Bundesliga εκείνη την ώρα.

Η Κυριακή κλείνει με την επίσκεψη της Bayern Munich στο Βερολίνο, για να κοντραριστεί με την Union και την Δευτέρα θα έχουμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε τόσο τον Milot Rashica της Werder Bremen (ενδιαφέρει την Liverpool και άλλες τέσσερις ομάδες της Premier League) κόντρα στον Kai Havertz της Bayer Leverkusen με ώρα έναρξης τις 21:30.

Η Werder Bremen έχει συγκεντρώσει μόλις 18 βαθμούς μετά από 24 αγωνιστικές και με μπροστάρη τον Rashica προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ η Leverkusen διεκδικεί μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Όλες οι ομάδες της Bundesliga θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν πέντε αλλαγές και αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι αν θα υπάρξει υποβιβασμός ή όχι.

Ολόκληρο το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Σάββατο 16 Μαΐου

Hoffenheim – Hertha Berlin (16:30)

Augsburg – Wolfsburg (16:30)

Dortmund – Schalke (16:30)

RB Leipzig – Freiburg (16:30)

Fortuna Dusseldorf – Paderborn (16:30)

Frankfurt – Borussia Monchengladbach (19:30)

Κυριακή 17 Μαϊου

Cologne – Mainz (16:30)

Union Berlin – Bayern Munich (19:00)

Δευτέρα 17 Μαΐου

Werder Bremen – Bayern Leverkusen (21:30)

Όλοι οι αγώνες έχουν ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteTV.

Επιστρέφει με ενδιαφέρον η Bundesliga.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com