Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα οι Reds

Επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα οι Reds

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις βρίσκονται οι ομάδες της Premier League, με τις πρώτες μάλιστα να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και τις υπόλοιπες να πρόκειται να ακολουθήσουν.

Την αρχή έκανε η Wolves χθες και φυσικά ξεκίνησε με τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό. Τα συγκεκριμένα τεστ διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και τα αποτελέσματα γίνονται γνωστά μέσα σε 24 ώρες. Αν δεν υπάρχει θετικό κρούσμα, οι ομάδες αρχίζουν τις προπονήσεις τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας και αρχικά σε γκρουπ, ενώ θα υποβάλλονται σε τεστ δύο φορές την εβδομάδα.

Οι παίκτες των υπόλοιπων ομάδων της Premier League θα υποβληθούν σε τεστ την Τετάρτη και την Πέμπτη, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Δευτέρα.

Οι 20 προπονητές του πρωταθλήματος θα συζητήσουν αύριο το πρωί για την επανέναρξη των αγώνων και την επιστροφή στις προπονήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η πιθανή ημερομηνία επανέναρξης του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη παραμένει η 12η Ιουνίου, ενώ οι αγώνες οδεύουν προς τις φυσικές έδρες των ομάδων.

Θυμίζουμε, πως ορισμένοι παίκτες των Πρωταθλητών Κόσμου βρίσκονται καθημερινά στο Melwood από την προηγούμενη Πέμπτη για τρέξιμο και μόνο, το οποίο διαρκεί μια ώρα. Οι Virgil van Dijk, James Milner, Andrew Robertson και Takumi Minamino είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Επιστροφή στο Melwood για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com